BLOG / ARA
İngilizce Eğitiminde Yeni Süreç Life Skills
İngilizcede yeni eğitim sürecimiz "Life Skills" ile ilgili ayrıntılı bilgilendirme.

Okyanus Kolejleri olarak öğrencilerimize verdiğimiz akademik eğitim ile ulusal ve uluslararası sınavlara hazırlamakta, çok yönlü dil eğitimi programı ile dersleri sürdürmekte; bununla birlikte onlara kurallardan uzak, sınır koymadan, günlük hayatta kendilerini ifade edebilecekleri ortamın sağlandığı ‘Life Skills’ programımız ile İngilizce eğitimimize devam etmekteyiz.

Yeni bir oluşum olan Life Skills ile. İngilizce eğitiminin sadece bir ders olarak görülmesi değil de, en ufağından en büyüğüne kadar tüm kademe öğrencilerimizde farkındalık oluşturması, yabancı dil ediniminin keyifli hale getirilmesi ve hayata dair temalarla yaşam becerilerinin kazandırılması yegâne amacımızdır.

Okul öncesi seviyesinde A grubunda başlayacak program, Lise mezuniyeti ile son bulacaktır. Programımız her ay farklı bir yaşam becerisini kazandırma üzerine tasarlanmış ve çocuğun büyüyen yaşı ile kazanım sayısını artırarak devam edecek şekilde kurgulanmıştır.

A grubunda Okyanus Kolejlerinde olan ve İlkokul eğitimini bizimle tamamlamış öğrencilerimiz, programın ilk Dil Pasaportunu (Language Passport); Ortaokul seviyesinin sonunda ikinci ve Lise programının da tamamlanmasıyla üçüncü bir Dil Pasaportunu elde etmiş olacaklardır.

Sevil Sungu
Göktuğ Hekimoğlu