BLOG / ARA
Bursluluk Sınavları ve Testler
Bursluluk Sınavları ve Testler Okyanus Koleji Burslululuk
ANAOKULU

Şu an aktif Bursluluk Sınavı ve Testi mevcut değil.

Sınav her gün uygulanır.

Öğrencilerin seçecekleri tek dersten başarılı oldukları takdirde, eğitim bursu alabilmelerine imkân tanıyan bir sınavdır.

Sınav her gün uygulanır.

Öğrencilerin sözel muhakeme ve kavramlar arasında ilişki kurma, sayısal ilişkileri kavrama, sayısal işlemler, problem çözme, mantık ve şekilsel algılamalarını ölçen bir sınavdır.

Wisc-R Zekâ Testi

Test her gün uygulanır.

6-16 yaş çocuklara uygulanan zekâ testidir.

Wisc-4 Zekâ Testi

Test her gün uygulanır.

6 yaş 0 ay ile 16 yaş 6 aylık tüm çocuklara uygulanır.

Stanford Binet Zekâ Testi

Test her gün uygulanır.

2-16 yaş çocuklara uygulanan zekâ testidir.

Metropolitan Testi

Test her gün uygulanır.

İlkokula başlayacak öğrencilere uygulanan okul olgunluğu testidir.

Sınav her gün uygulanır.

Öğrencilerin seçecekleri tek dersten (Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce) başarılı oldukları takdirde,eğitim bursu alabilmelerine imkan tanıyan bir sınavdır.

LİSE

MAPP Testi

Test her gün uygulanır.

Öğrencilerin bireysel ilgi, yetenek ve kişilik özelliklerini değerlendirerek, uygun meslekleri sunan kariyer değerlendirme testidir.