Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise

OKYANUS KOLEJİ

BARGEM

Okyanus Kolejleri’nde 2005 yılında kurulan BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi); gerçekleştirilen bilimsel organizasyonlardan, ulusal ve uluslararası proje çalışmalarından, AB projelerinden, UBAM (Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi) faaliyetlerinden ve Fen liseleri akademik derslerden sorumlu bir bilim merkezidir.

Kurulduğu günden bu yana yaptığı bilimsel çalışmalar, bilimsel içerikli seminerler ve proje yarışmalarıyla, Okyanus Kolejleri’nin tüm kampüslerinde faaliyet göstermektedir.

BARGEM, öğrencilerimize üniversite laboratuarlarında, proje odalarında, çeşitli kurum ve fabrikalarda bilimsel çalışmalar yaptırarak, bilimsel bakış açısını günlük hayatlarının bir parçası haline getirir.

PROJE BAŞARILARINDA LİDERİZ

Okyanus Kolejleri, BARGEM desteği ile yürütmüş olduğu çalışmalar sonucunda, ulusal platformda TÜBİTAK; uluslararası platformda ise ATAST I-FEST, ABD International Science Project Contest, MOSTRATEC, MILSET başta olmak üzere, Türkiye ve Dünya’da gerçekleştirilen birçok proje yarışmada elde ettiği başarılarla yıllardır lider bir kurumdur.

ARAŞTIRMALARIMIZI BİLİM VE TEKNOLOJİ LABORATUVARIMIZDA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Öğrencilerimizi, üniversite standartlarında kurulmuş Bilim ve Teknoloji Laboratuvarımızda, DNA analizlerinden, ekstraksiyon işlemlerine, Nanoteknolojiden Mikrobiyolojiye birçok çalışmanın gerçekleştirildiği araştırmalara teşvik ediyor ve bilimsel proje başarıları elde etmeleri için tüm desteği sunuyoruz.

Sadece Bargem'e özgü olan Proje Odalarımız, öğrencilerimizin grup çalışmaları yapabilmeleri için onlara en uygun ortamları sunuyor.

Bargem Proje Uzmanları

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın
BİLGİLERİNİZİ GİRİN
KASIM AYINA ÖZEL