Okyanus Koleji Blog
YKS’ye Az Kaldı Ve Ben Sana Yazdım

YKS’ye az bir süre kala pek çok eğitimci ‘sakin olun’ diyerek, duyguların kontrol altına alınmasını öneriyor.

Lise 224 0 Bora Serhat ÇELİK
Fiziğin Tarihsel Gelişimi

Fiziğin tarihsel gelişimine bakıldığında çok eskiden, Mezopotamya'da IÖ 3000'lerde, Sümer ve Akad uygarlıklarında su değirmenleri kullanılıyor, ağır heykeller dikiliyor, piramitler yapılıyor, zaman, uzaklık ve hız ölçümleri gerçekleştirilebiliyordu. İÖ 2500'den sonra Eski Mısır'daki uygarlıklar da mühendislik sorunlarının çözümünde fizik kurallarından yararlanmışlardı.

Lise 88 0 Ezgi KALAY
Bayram Bayramdır!

Nerde o eski bayramlar?

Lise 102 0 Timuçin SARITAŞ
“Saygılı Hava Sahası” Oluşturun

İnsanız biz! Dolayısıyla bizi biz yapan en önemli şeylerden biri değerlerimiz…

Ortaokul 247 0 Beykent PDR Birimi
Kitap Okuma Alışkanlığı Nasıl Kazandırılır

Kitap okuma alışkanlığı, öğrencilerin ilk okul yıllarından başlayarak edinmesi gereken önemli özelliklerinden biridir.Ancak günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte öğrencilerin kitap okuma düzeylerinde ciddi derece de düşüşler gözükmektedir. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırma noktasında yapılabilecek bir çok şey bulunmaktadır.

Ortaokul 322 0 Esma Sesli ŞAHİNOĞLU
Öğrencim Neden Cambridge Sınavlarına Girmeli?

Okyanus Kolejleri olarak tüm öğrencilerimizin Cambridge Sınavlarına girerek aldıkları eğitimi aldıkları sertifikalar ile taçlandırmalarını öneriyoruz.

Lise 461 0 Yağmur TOKA
Dilimizi Dilim Dilim Dildiler

Anadilimiz olduğu halde maalesef Türkçe’yi doğru kullanmıyoruz ve anlatım bozuklukları günlük yaşamımızda da sık sık yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor.

Lise 193 0 Nihan BABAYEĞİT
Coğrafya’yı  Etkiliyoruz

Coğrafya’yı Etkiliyoruz

"Yeryüzü hakkında bilgi, insan hakkındaki bilgiyi açığa çıkarır. Dünyayı bilmek kendini bilmektir." demiş Yi-Fu -Tuan. Coğrafya eğitimi hem yaşadığımız dünyayı hem de kendimizi tanımak için önemlidir.

Lise 190 0 Neşe ÇİFÇİ
Hayatımızın bir Parçası  ‘’YABANCI DİL’’

Hayatımızın bir Parçası ‘’YABANCI DİL’’

Yabancı dil öğretiminin geçmişte olduğu gibi günümüzde de gündemden düşmeyen konulardan biri olmasının başlıca nedenleri; küreselleşen dünyada her zamankinden daha fazla sayı ve çeşitte iletişim araçlarının kullanılması, dolayısıyla uluslararası etkileşimin artması ve sınırların kalkmasıdır.

Lise 147 0 Esra Çelenli OĞULTÜRK
Çok Kültürlü Eğitim

Çok kültürlülük, ırk, etnik yapı, dil, cinsel yönelim, cinsiyet, yaş, engelli olma, sosyal sınıf, eğitim, dinsel yönelim ve diğer kültürel boyutların farkına varılmasıdır.

Lise 154 0 Şevkiye KUL

Toplam 30 sayfa var, şu an 1 sayfadasınız.

FORMU DOLDURUN, KONTENJAN BİLGİSİ E-POSTA ADRESİNİZE HEMEN GELSİN VE HAZİRAN AYINA ÖZEL AVANTAJLI FİYATLAR İÇİN