Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Blog
Okyanus Koleji Blog
Doğada Fizik

Fizik biliminin bir çok tanımını yapabilir farklı boyutlarıyla tartışılabiliriz.

Lise 9 0 Büşra UĞURLU BAYDENİZ
Nereden Baksan Matematik

Matematik Terimleri Sözlüğü'nde "matematik"; "biçim, sayı ve çoklukların yapılarını, özelliklerini ve aralarındaki ilişkilerini us bilim yoluyla inceleyen ve sayı bilgisi, cebir, uzay bilim gibi dallara ayrılan bilim" olarak tanımlanmaktadır.

Lise 135 0 Simay AYDIN
Lise Çocuğunuza Geleceği Kazandırır.

“Hayat bir yolculuk” deriz ve bu yolculukta; sevdiklerimiz, ailemiz, karşımıza çıkan durumlar, bu durumlara verdiğimiz tepkiler hayatı etkiler.

Ortaokul 1094 0 Bora Serhat ÇELİK
Sınavın Söylemediği Şey: Çocuğunuz Yetenekli!

Sınavın Söylemediği Şey: Çocuğunuz Yetenekli! Liseye Geçiş Sınavı sonuçlarına bakınca göreceğiniz şey sadece bu sınavın sonucudur.

Lise 1696 0 Bora Serhat ÇELİK
Peki Ya Sizce Siyah Renk Var Mıdır?

Renkler bir cisim tarafından yansıtılan, yayılan ya da geçirilen ışığın dalga boyunun gözdeki ışığı algılayabilen yapıları tarafından algılanmasıyla görülür.

Lise 651 0 Hilal Nazan AĞAR
Mavi Dünyada Yeşil Ekonomi

Mavi- yeşil algler olarak tanınan siyanobakteriler enerjilerini fotosentez yoluyla elde eden prokaryotik bir mikroalgdir.

Lise 376 0 Selda GÖKÇE
Hilal’i Görmek: Osmanlı’da Ramazan

Eski bir gelenek olarak Ramazan ayının başlaması için hilalin görülmesi gerekliydi.

Lise 277 0 Hilal KİBAR
Pil Yerine ‘Ultra Kapasitör’

Pil, kimyasal enerjiyi elektrik enerjisine geri dönüşümlü veya geri dönüşümsüz olarak çevirebilen elektrokimyasal cihazdır.

Lise 388 0 Ezgi ATEŞ
Yabancı Dil Öğrenmek

Yabancı bir dilin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Her yerde duyarız bir dilin bir insan olduğunu. Günümüzde her bir bireyin İngilizceye sahip olduğu varsayılıyor. Artık İngilizcenin yanı sıra bir dil daha öğrenmek iş hayatınızdaki ayrıcalık oluyor.

Lise 361 0 Sedef AKKİRİŞ
Menüm Çok Çılgın!

“Bu akşam iftara misafirlerim var, eyvahlar olsun! Şimdi ne yemek yapacağım! Sakince bir düşünmeliyim.

Lise 329 0 Semra ALGÜL

Toplam 33 sayfa var, şu an 2 sayfadasınız.

BİLGİLERİNİZİ GİRİN
EKİM AYINA ÖZEL