Okyanus Koleji Blog
Türkiye'de Yabancı Dil Öğretimi

Dünyada çoğu ülkede yabancı dil öğretimine büyük önem verilmektedir.

Lise 159 0 Tuba BATI
YKS’ye Az Kaldı Ve Ben Sana Yazdım

YKS’ye az bir süre kala pek çok eğitimci ‘sakin olun’ diyerek, duyguların kontrol altına alınmasını öneriyor.

Lise 884 0 Bora Serhat ÇELİK
Fiziğin Tarihsel Gelişimi

Fiziğin tarihsel gelişimine bakıldığında çok eskiden, Mezopotamya'da IÖ 3000'lerde, Sümer ve Akad uygarlıklarında su değirmenleri kullanılıyor, ağır heykeller dikiliyor, piramitler yapılıyor, zaman, uzaklık ve hız ölçümleri gerçekleştirilebiliyordu. İÖ 2500'den sonra Eski Mısır'daki uygarlıklar da mühendislik sorunlarının çözümünde fizik kurallarından yararlanmışlardı.

Lise 224 0 Ezgi KALAY
Bayram Bayramdır!

Nerde o eski bayramlar?

Lise 227 0 Timuçin SARITAŞ
“Saygılı Hava Sahası” Oluşturun

İnsanız biz! Dolayısıyla bizi biz yapan en önemli şeylerden biri değerlerimiz…

Ortaokul 423 0 Beykent PDR Birimi
Kitap Okuma Alışkanlığı Nasıl Kazandırılır

Kitap okuma alışkanlığı, öğrencilerin ilk okul yıllarından başlayarak edinmesi gereken önemli özelliklerinden biridir.Ancak günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte öğrencilerin kitap okuma düzeylerinde ciddi derece de düşüşler gözükmektedir. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırma noktasında yapılabilecek bir çok şey bulunmaktadır.

Ortaokul 414 0 Esma Sesli ŞAHİNOĞLU
Öğrencim Neden Cambridge Sınavlarına Girmeli?

Okyanus Kolejleri olarak tüm öğrencilerimizin Cambridge Sınavlarına girerek aldıkları eğitimi aldıkları sertifikalar ile taçlandırmalarını öneriyoruz.

Lise 540 0 Yağmur TOKA
Dilimizi Dilim Dilim Dildiler

Anadilimiz olduğu halde maalesef Türkçe’yi doğru kullanmıyoruz ve anlatım bozuklukları günlük yaşamımızda da sık sık yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor.

Lise 248 0 Nihan BABAYEĞİT
Coğrafya’yı  Etkiliyoruz

Coğrafya’yı Etkiliyoruz

"Yeryüzü hakkında bilgi, insan hakkındaki bilgiyi açığa çıkarır. Dünyayı bilmek kendini bilmektir." demiş Yi-Fu -Tuan. Coğrafya eğitimi hem yaşadığımız dünyayı hem de kendimizi tanımak için önemlidir.

Lise 243 0 Neşe ÇİFÇİ
Hayatımızın bir Parçası  ‘’YABANCI DİL’’

Hayatımızın bir Parçası ‘’YABANCI DİL’’

Yabancı dil öğretiminin geçmişte olduğu gibi günümüzde de gündemden düşmeyen konulardan biri olmasının başlıca nedenleri; küreselleşen dünyada her zamankinden daha fazla sayı ve çeşitte iletişim araçlarının kullanılması, dolayısıyla uluslararası etkileşimin artması ve sınırların kalkmasıdır.

Lise 200 0 Esra Çelenli OĞULTÜRK

Toplam 31 sayfa var, şu an 2 sayfadasınız.

FORMU DOLDURUN, KONTENJAN BİLGİSİ E-POSTA ADRESİNİZE HEMEN GELSİN VE AĞUSTOS AYINA ÖZEL AVANTAJLI FİYATLAR İÇİN