Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Blog
Okyanus Koleji Blog Bora Serhat ÇELİK (Okyanus Kolejleri Lise PDR Bölüm Başkanı)
YKS İçin Hedef Derece Yapmak Olmalı

Her biri üniversite adayı olan öğrencilerimiz okullarımızdaki Adım Adım YKS’lerde, ortak deneme sınavlarında TYT’yi ve AYT’yi prova ediyor. Denemelerdeki soru tarzı, puan hesaplamaları ve elde edilen ham puanlarıyla Okyanus PUSULAM’da öğrencinin hedeflediği bölümlere yerleşip yerleşilemeyeceğinin görülmesi hazırlık sürecini gerçekçi kılıyor.

Lise 980 0 Bora Serhat ÇELİK
Uzaktan Eğitimde Başaranlar

Hayatın olağan akışı bozulunca pek çok şeye ara vermek gerekebiliyor. Ancak eğitim ara verileceklerden değil. Çünkü çocuklar ve gençler gelişimi her an yaşarken onlara “durun, hele bir bekleyin” demek mümkün değil. Onların bilişsel, duygusal, sosyal ve hatta bedensel gelişimi için eğitimin ekranlar aracılığıyla da olsa devam etmesi önemli.

Lise 1702 0 Bora Serhat ÇELİK
Çocuğunuz Nasıl Bir Lisede Okumalı?

Çocuğunuz öyle bir lisede okusun ki, o dört yılı tamamladığında üniversiteye hazırlanmış, yabancı dili öğrenmiş, çağımızın yaşam becerilerini kazanmış olsun. Lisesi onun kişisel ve sosyal gelişimini sağlasın.Kendi öyküsünün kahramanı olduğunu öğrenmiş olsun.

Lise 1674 0 Bora Serhat ÇELİK
Sana Benzer

Öykülerini dinlediğimiz kahramanların hep bir sırrı süregelmiştir günümüze kadar. Bu, aslında saklandığı için değil, dillendirilmediğinden sır hâline gelmiştir.

Lise 1066 0 Bora Serhat ÇELİK
Lise Çocuğunuza Geleceği Kazandırır.

“Hayat bir yolculuk” deriz ve bu yolculukta; sevdiklerimiz, ailemiz, karşımıza çıkan durumlar, bu durumlara verdiğimiz tepkiler hayatı etkiler.

Ortaokul 2693 0 Bora Serhat ÇELİK
Sınavın Söylemediği Şey: Çocuğunuz Yetenekli!

Sınavın Söylemediği Şey: Çocuğunuz Yetenekli! Liseye Geçiş Sınavı sonuçlarına bakınca göreceğiniz şey sadece bu sınavın sonucudur.

Lise 3113 0 Bora Serhat ÇELİK
YKS’ye Az Kaldı Ve Ben Sana Yazdım

YKS’ye az bir süre kala pek çok eğitimci ‘sakin olun’ diyerek, duyguların kontrol altına alınmasını öneriyor.

Lise 2300 0 Bora Serhat ÇELİK
Doğru Lise Nasıl Seçilir

Ortaokul 1751 1 Bora Serhat ÇELİK
LYS’de Başarını Arttıracak Öneriler

LYS' ye sayılı günler kala önemli bilgiler

Lise 1883 0 Bora Serhat ÇELİK
LYS'lerde Sınav Kaygısı Sorun Olmayacak

Sınav Kaygısı Sorun Olmaktan Çıkacak

Lise 1388 0 Bora Serhat ÇELİK

Toplam 2 sayfa var, şu an 1 sayfadasınız.

FORMU DOLDURUN
EPOSTA ADRESİNİZE