GSL Giriş Sınavı GSL Giriş Sınavı

28 Mayıs 2018, Pazartesi 14:02
Hapşu Adapark'ta Çocuklarla Buluşuyor Hapşu Adapark'ta Çocuklarla Buluşuyor

Türkiye’de eğitimin markası olarak bilinen ve de çocuklara yaptığı yatırımlarla topluma iyi birer birey kazandırmayı amaç edinmiş olan kurum olarak hafızalara kazınan Okyanus Kolejleri, Bayrampaşa şubesi öncülüğünde bu Cumartesi günü öğrencilerin ve velilerin sanat ruhunu okşayacak bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

20 Haziran 2018, Çarşamba 08:32
Voleybol Dünya Şampiyonu Okyanus Voleybol Dünya Şampiyonu Okyanus

22'nci ISF Dünya Okul Sporları Voleybol Şampiyonası'nda zafer Okyanus Kolejleri'nin temsil ettiği Türkiye'nin oldu.

10 Haziran 2018, Pazar 10:32
Okyanus Koleji Okul Öncesi Satranç Şenlikleri Okyanus Koleji Okul Öncesi Satranç Şenlikleri

Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Satranç Şenliklerimiz kampüslerimizde yoğun bir katılım ile düzenlenmiştir.

12 Haziran 2018, Salı 11:10
Kayıtlarımız Başlamıştır Kayıtlarımız Başlamıştır

08 Haziran 2018, Cuma 11:59
LGS Hesaplama ve Burs LGS Hesaplama ve Burs

02 Haziran 2018, Cumartesi 09:25
LGS Cevap Anahtarı İçin Tıklayınız. LGS Cevap Anahtarı İçin Tıklayınız.

Liselere Giriş Sınavı (LGS) Cevap Anahtarları

02 Haziran 2018, Cumartesi 16:07
LGS Sınav Soruları Değerlendirildi LGS Sınav Soruları Değerlendirildi

Okyanus Koleji uzman öğretmen kadrosu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün gerçekleştirilen Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavının sorularını değerlendirdi.

02 Haziran 2018, Cumartesi 17:19
Ortaöğretim Kurumlarına Nakil İşlemleri Ortaöğretim Kurumlarına Nakil İşlemleri

06 Haziran 2018, Çarşamba 10:49
Myon Online İngilizce Kitap Okuma Platformu Yarışmasının Kazananları Belli Oldu. Myon Online İngilizce Kitap Okuma Platformu Yarışmasının Kazananları Belli Oldu.

Okyanus Kolejleri Ortaokul 5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerinin yıl boyunca MyON Online kitap okuma platformundan İngilizce kitap okuyarak katıldıkları yarışmanın kazananları belli oldu.

29 Mayıs 2018, Salı 14:55
LGS'de Dikkat Edilmesi Gerekenler LGS'de Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sevgili Veli ve Öğrencilerimiz; LGS’ de dikkat edilmesi gerekenler konusunda sizlerle bazı detayları paylaşmaktayız.

01 Haziran 2018, Cuma 11:06
Okyanus Kolejleri Fizik Dergisi Moment' in 9. Sayısı Çıktı Okyanus Kolejleri Fizik Dergisi Moment' in 9. Sayısı Çıktı

Okyanus kolejlerinin bilime meraklı, teknolojiyi takip eden ve sürekli araştıran liseli gençlerinin hazırladığı moment dergi, bu sayısıyla da okuyucuyu günlük hayattan bir nebze koparıp, bilimin esrarengiz ve olağanüstü dünyasına sürüklüyor. Moment derginin 9. Sayısında da merakla okuyacağımız ve sorularımıza yanıt bulacağımız birçok konu var.

23 Mayıs 2018, Çarşamba 13:51
Geleneksel 2.Culture Fest Ödülleri Sahiplerini Buldu. Geleneksel 2.Culture Fest Ödülleri Sahiplerini Buldu.

Nisan ayı boyunca, her kampüs kendi öğrencileriyle Culture Fest etkinliğini düzenledi. Düzenlenen etkinliklerde, seçilen en iyi öğrenci grupları 12 Mayıs Cumartesi günü Kemerburgaz kampüsünde bir araya gelerek en iyi ülke, en iyi sunum, en iyi kostüm ve en iyi görsel dallarında yarıştı.

17 Mayıs 2018, Perşembe 11:53
'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi ile Öğrenciler Hayallerine Kavuştular… 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi ile Öğrenciler Hayallerine Kavuştular…

Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Rehberlik Biriminin gerçekleştirdiği ‘Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün’ projesinin 2017-2018 eğitim süreci başarıyla tamamlandı.

09 Mayıs 2018, Çarşamba 14:37
Okyanus Yaz Okulu Kayıtları Başladı Okyanus Yaz Okulu Kayıtları Başladı

25 Nisan 2018, Çarşamba 16:08
Güzel Sanatlar Lisesi Yıl Sonu Sergisi Açılış Töreni Güzel Sanatlar Lisesi Yıl Sonu Sergisi Açılış Töreni

Bahçeşehir Okyanus Koleji Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, bir yıl içerisinde emek verdikleri birbirinden güzel eserlerini, 07 Mayıs 2018 pazartesi günü Esenkent Okyanus Koleji’nde açılan sergide beğeniye sundular.

21 Mayıs 2018, Pazartesi 12:06
Etik Değerler Kuşadası - Çanakkale Gezisi Etik Değerler Kuşadası - Çanakkale Gezisi

02-05 Mayıs 2018 Tarihinde Kuşadası-Çanakkale Gezisi Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Tarafından Başarı ile Gerçekleştirildi.

10 Mayıs 2018, Perşembe 11:03
Debate Winners (Münazara Kazananları) Debate Winners (Münazara Kazananları)

İstanbul Şubelerinde Yapılan İngilizce Münazara (Debate) Kazananları Belli Oldu.

02 Mayıs 2018, Çarşamba 10:04
12. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Yemeği 12. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Yemeği

12. Sınıf Öğrencilerimizin Mezuniyet Yemeği Sait Halim Paşa Yalısında Gerçekleşti.

11 Mayıs 2018, Cuma 10:33
Ortaokul 3.Genç Yetenekler Yarışması Finalistleri Belli Oldu Ortaokul 3.Genç Yetenekler Yarışması Finalistleri  Belli Oldu

Okyanus Kolejleri "Ortaokul 3.Genç Yetenekler Yarışması’’ Finali için kampüs finalistleri, 28 Nisan Cumartesi günü; Müzik,Kültürel ve Görsel Sanatlar alanlarında Okyanus Kolejlerinin Kemerburgaz kampüsünde yarıştılar.

30 Nisan 2018, Pazartesi 15:49

Toplam 11 sayfa var, şu an 1. sayfadasınız.

FORMU DOLDURUN, KONTENJAN BİLGİSİ E-POSTA ADRESİNİZE HEMEN GELSİN VE HAZİRAN AYINA ÖZEL AVANTAJLI FİYATLAR İÇİN