Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise

Yaz Spor Okulu

Yaz Spor Okulu başvuru formu için tıklayınız >>

Yaz Spor Okulu 2021 Genel Bilgiler

İki seçenekli Yaz Spor okulumuz hakkında detaylı bilgiyi İnternet sitemizden ve Size en yakın kampüsümüzden Beden eğitimi Zümre başkanlarımızdan ve Kampüs Yüzme antrenörlerimizden bilgi alabilirsiniz.

• Her gurup 15 öğrenci ile sınırlandırılacaktır.Her gurubun bir rehber öğretmeni olacaktır.
  • Yaz Spor okulumuzda pandemi kurallarına uygun olarak öğrencilerimizin temas edeceği  tüm sportif alanlarımız titizlikle günde 2 kez hijyen kurallarına uygun olarak dezenfekte edilecektir.
  • Yaz spor okuluna kayıt yaptıran veli öğrencisinin Spor yapmasında sakınca yoktur raporunu getirmekle yükümlüdür.
  • HES kodu uygulaması titizlikle uygulanacaktır
  • Yaz Spor okulunda öğrencilerimiz spor ayakkabı ,yedekkıyafet,havluvb ihtiyaçları yanlarında yedek olarak bulundurmalıdırlar.
  • Yaz spor okulumuzda servis hizmeti olmayacaktır,velilerimiz kendi imkanları doğrultusunda ulaşımlarını sağlayacaklardır.
  • Yaz Spor okulumuzda bir rehber öğretmen olacaktır
  • Gruplarda Zümre Başkanlarımızın kontrolünde kayıt olan öğrencileri fiziksel özelliklerine göre grup değişikliği veli ile işbirliği yapılarak yapabileceklerdir
  • Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve İkindi kahvaltısı tam gün öğrencilerimiz içindir.
  • Yarım gün öğrencilerimiz ise Öğle yemeği ve ikindi kahvaltısından yararlanabileceklerdir
  • Kayıt yaptıran her öğrenci haftalık ders programı tam gün ve yarım gün şeklinde kayıt esnasında teslim edilecektir.
  • Kayıt yaptıran öğrenci yarım gün gelecek ise saat 12.00 den önce okula giriş yapmaması gerekmektedir.
  • Beden eğitimi öğretmenleri her akşam 17.45 ‘e kadar nöbetçi kalacaklardır. Daha sonrası saatler için danışma ve güvenlik görevlilerine teslim edilecektir. Her sabah bir Beden Eğitimi Öğretmeni 08.15 da okula giriş yapacak olup erken gelen öğrencilerle ilgilenecektir.

Yaz Spor Okulu başvuru formu için tıklayınız >>

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın
FORMU DOLDURUN
EPOSTA ADRESİNİZE