Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise

OKYANUS KOLEJİ

Satranç Yarışması

Servis Kalkış / Güzargah Listesi İçin Tıklayınız

• Kendi imkanları ile gelecek olan veli ve sporcularımızın kayıt kontrol işlemleri için 13 Nisan 2019 Cumartesi sabahı en geç 08:30'da Bahçeşehir/Esenkent Okyanus Koleji kampüsümüzde bulunmaları gerekmektedir.
  • Kendi araçları ile gelecek olan velilerimize okul sınırları içerisinde Genel Müdürlük kararınca araç alınmayacağını belirtmek isteriz.
  • Servis hizmetlerimiz online kayıt esnasında servis hizmetinden faydalanmak isteyen öğrencilerimize özel olup, bağlı bulundukları kampüsten hareket edip turnuva alanına ve sonrasına tekrar bağlı bulundukları kampüslere ulaştırılmaları ile sınırlıdır. Velilerimiz servis hizmetinden faydalanamamaktadır.

Turnuvamızda 5 tur İsviçre sistemi (Lig usulü) uygulanacaktır.Öğrencilerimiz kendi kategorilerinde 5 tur maç yapacaklardır. Bu maçlarda 14 farklı Okyanus Koleji kampüslerinden öğrencilerle veya kendi kampüslerindeki öğrencilerimizle eşleşebilirler. Eşlendirme programı olarak Lisanslı TSF Swiss Manager programı kullanılacaktır. Organizasyonumuz profesyonel olarak düzenlenecek olup, Turnuvamızda Türkiye Satranç Federasyonu MHK Resmi Baş Hakem ve Hakem Heyeti görev alacaklardır.Katılımcı tüm sporcularımızın kendi kategorilerinde elde etmiş oldukları puanlara bakılarak genel bir sıralama oluşturulacaktır. Daha sonra bu sıralama içerisinden öğrencilerimiz eğitim gördükleri kampüslere göre ayrılarak başarı sıralaması oluşturulacaktır.

Kendi kampüslerinde kategorilerinde  katılımcı sayısı gözetmeksizin en çok puan alan ilk üç sporcu madalya ile  ödüllendirilecektir. İlk üç dereceye giren sporcuların toplam başarı puanlarına bakılarak en başarılı kampüs belirlenip kupa ile ödüllendirilecektir. Başarı sıralamaları turnuva ardından bilgilendirme panolarımızda ve internet sitemizden açıklanacaktır. Ayrıca katılımcı tüm sporcularımıza katılım sertifikası bulunduğu zarfımız son turun ardından takdim edilecektir.  Yönetim kararı ile ödül töreninin uzun sürmemesi ve servis kalkış saatlerinin sekteye uğramaması da göz önüne alınarak, Derece elde eden sporcularımızın kendi kampüslerinde onore edilmesi ve başarısını tüm arkadaşlarıyla paylaşabilmesi için madalyaları kampüslerimizde Okul Müdürlerimiz ve İdarecilerimiz tarafından, tüm eğitim arkadaşlarının bulunduğu bayrak törenlerinde  takdim edilecektir.Bu nedenle ödül törenlerimiz kampüslerimizde yapılacaktır.

Yarışmacı tüm sporcularımıza ve değerli velilerimize duyurulur.

13 Nisan 2019, Cumartesi tarihinde Bahçeşehir Kampüsümüzde düzenlenecek olan 10. Kampüsler Arası Satranç Turnuvasına kayıt yaptırırken servis kullanmayı tercih eden öğrencilerimiz için 13 Nisan 2019 Cumartesi akşamı bağlı bulundukları kampüslerden servis kalkış saatleri (Servisler öğrencilerimizin bulundukları kampüslerinden alınarak turnuva alanına ve turnuva sonrasıda tekrardan kampüslerine ulaşımlarıyla sınırlıdır.) web sayfamızdan ve online kayıt olurken vermiş olduğunuz mail adreslerine gönderilecek bilgilerle duyurulacaktır.

TSF Sporcu lisansları eğer öğrencimizin lisansı yok ise Görevli Hakem Heyeti tarafından kayıt olurken girdiğiniz bilgiler doğrultusunda yapılacaktır.

NOT : TURNUVAMIZ SADECE OKYANUS KOLEJLERİ BÜNYESİNDE EĞİTİM GÖRMEKTE OLAN 2. SINIF VE 8. SINIF ARASINDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİ KAPSAMAKTADIR.

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın
BİLGİLERİNİZİ GİRİN
KASIM AYINA ÖZEL