Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | URFODU XIX. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda Okyanus Koleji Öğrencilerinden Büyük Başarı
URFODU XIX. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda Okyanus Koleji Öğrencilerinden Büyük Başarı
  • Paylaş
ALTIN, GÜMÜŞ VE BRONZ MADALYA

URFODU XIX. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasında Okyanus Koleji Öğrencilerinden Büyük Başarı

 

URFODU XIX. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasında Okyanus Koleji Öğrencileri Altın, Gümüş ve Bronz Madalya kazanarak büyük başarı elde ettiler.

 

Öğrencilerin yaratıcılık yetenekleri ve bilim araştırma faaliyetlerine ilgisini ortaya çıkartmak ve geliştirmek; öğrencilerin uluslararası öğrenebilme yeteneklerini geliştirmek ve kaynaşmalarını sağlamak; bilimsel bilginin tanımını yapmak; okul çocuklarının mesleki yönelimini teşvik etmek amacıyla düzenlenen URFODU Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda Okyanus Koleji lise öğrencileri Biyoloji, Coğrafya, Fizik, İngilizce ve Matematik kategorilerinde büyük başarı elde ettiler.

 

Eryaman ve Keçiören Okyanus Koleji lise öğrencileri tüm yıl boyunca Biyoloji öğretmenleri Terlane Musayeva, Coğrafya öğretmenleri Necati Yaman, Fizik öğretmenleri Sevinç Atilla, İngilizce öğretmenleri Ayşegül Özbek ve Matematik öğretmenleri Büşra Cömert, Mustafa Yıldırım, Fatih Altay danışmanlığında yarışma için hazırlanarak dünya genelinden katılan 21984 öğrenci arasından final etabına katılmaya hak kazanarak Dünya Birinciliği, Dünya İkinciliği ve Dünya Üçüncülüğü ödüllerini almaya hak kazandılar.

 

Eryaman Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz ONURALP KAYHAN Coğrafya kategorisinde ve İREM ERDOĞAN Matematik kategorisinde Dünya Birinciliği kazandılar.

 

Eryaman Okyanus Koleji lise öğrencimiz ZELAL GÜN, Keçiören Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz MUSTAFA KÜÇÜKALİ, MİRAÇ OZAN ÖZDEMİR, ASYA NURAY AKYEL ve AHMET ALPEREN ÖZGÜR Biyoloji kategorisinde; Eryaman Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz NAZLICAN DEMİR, ZEYNEP REYYAN MARDİN ve BENGÜ TORAMAN Coğrafya kategorisinde; Eryaman Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz ONURALP KAYHAN İngilizce kategorisinde Dünya İkinciliği kazandılar

 

Eryaman Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz MELEK TUANA ARSLAN, MÜNEVVER BUSE ÇEPGİ, İREM DOLAY, SÜNDÜZ BEYZA BAYINDIR, BENGÜ GÜMÜŞOLUK ve İREM ERDOĞAN, Keçiören Okyanus Koleji lise öğrencimiz YAĞMUR AKKUŞ Biyoloji kategorisinde; Eryaman Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz HİLAL GEDİK, DENİZ ÖZDEMİR Coğrafya kategorisinde; Eryaman Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz ONURALP KAYHAN ve SELEN ARIKAN Fizik kategorisinde; Eryaman Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz YASEMİN BALKAN, SÜNDÜZ BEYZA BAYINDIR, MELEK TORUNTAY, LAL DORA GEDİK, ECRİN DENİZ ARSLAN, DEFNE BÜYÜKCANER İngilizce kategorisinde Dünya Üçüncülüğü kazandılar.

 

Yarışmaya katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve destek veren öğretmenlerimiz Terlane Musayeva, Necati Yaman, Sevinç Atilla, Ayşegül Özbek, Büşra Cömert, Fatih Altay ve Mustafa Yıldırım ile BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize teşekkür ediyoruz. URFODU XIX. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda yarışarak ülkemizi ve Okyanus Kolejleri'ni başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

 

 

 


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
14 Haziran 2023, Çarşamba 11:11
Okunma
:
2.378 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları