BLOG / ARA
12. Sınıf YKS Çalışmaları Sömestrda da Tüm Hızıyla Devam Ediyor! YKS Kampı 29 Ocak'ta Başlıyor
YKS Ara Dönem Kampı Okyanus Kolejlerinin tüm kampüslerinde 29 Ocak - 3 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılıyor.

12. sınıf öğrencilerimiz, 11.sınıfın sonunda haziran ayında yaz kampı yaptılar, Ağustos ayında da 1 Ay erken başlangıç yaptılar.

Şimdi sıra ARA DÖNEM KAMPINDA

12. Sınıf öğrencilerimiz OKYANUS PUSULAM’ın Akıllı Çalışma sistemi ile çalışarak en iyi kişisel derecelerini elde ediyorlar. Öğrencilerimiz, MAPP Kariyer Analiz Testi ile İlgilerine, yeteneklerine, motivasyonlarına en uygun meslek önerilerini aldılar. TYT-YKS denemelerine girdiler. Hedefledikleri üniversiteyi kazanmak için ne kadar puana ihtiyaçları olduğunu, Kaç net yapmaları gerektiğini Okyanus PUSULAM’ın Yapay Zekası ve Sınıf Koçları ve Kariyer Rehberleriyle belirlediler.

29 Ocak tarihinde başlayacak 12.Sınıf YKS Kampında Okyanus PUSULAM’ın Akıllı Öneri sistemi ile belirlenen konular öğrencilerimize anlatılacak. Böylece Her öğrenci ve sınıf ihtiyaçlarına uygun konularda eğitim görecek. Üniversite Sınavına Hazırlanan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...

Okyanus PUSULAM Akıllı Öneri Sistemi Hakkında detaylı bilgi almak için BURAYA tıklayınız.

Ömer AÇIKYÜREK
Hüseyin ÜNSAL