Bursa Nilüfer Okul Öncesi
Anasayfa > Haberler > Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Nilüfer Okyanus Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Haberin Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Öğrencilerimizden Emir’in annesi Gamze Hanım’ın katılımı ile Kuşlar Grubu Sınıflarında Keyifli Bir Aile Katılım Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Emir Deva'nın annesi Gamze Hanımı misafir ettik. Gamze Hanım önce öğrencilerle tanışıp sohbet etti. Daha sonra yaptıracağı etkinlik hakkında kısa bilgiler verdi.Getirdiği balığı çoçuklarımıza tanıttı. Evde nasıl beslediklerini ne kadar yem verdiklerini, canlılara nasıl davranmamız gerektiginden bahsetti. Daha sonra deniz canlıları ile ilgili kitabı cocuklarımıza okuyarak sohbet etti. Öğrencilerimize aldığı sürprizleri dağıtarak etkinligimizi tamamladık. Bu güzel etkinlik için kuşlar sınıfı olarak Gamze Hanıma teşekkür ediyoruz.

• Haber:

Fatma Bulut

• Editör:

Fırat TUMBUL

• Fotoğraf:

Çiğdem Yenice

• Ekleme Tarihi:

31 Aralık 2016, Cumartesi

• Okunma:

• Web Ofis İrtibat:

YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
Yorum Yazın

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.