Bursa İnegöl Okul Öncesi
Anasayfa > Haberler > Okul Öncesi Kademesi 1.Dönem Veli Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Okul Öncesi Kademesi 1.Dönem Veli Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Haberin Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Veliler Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Okyanus Kolejleri Okul Öncesi Kademesi 1.Veli Bilgilendirme toplantısı tüm kampüslerimizde 1 Ekim Cumartesi günü değerli velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sınıf öğretmenlerimizin ve branş öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; nasıl bir sürecin bizleri beklediği, eğitim programımız, içeriklerimiz, eğitim akışımız, kulüplerimiz hakkında bilgi aktarımı yapıldı. Sınıflara giren branş öğretmenleri tüm yıl boyunca yapacakları çalışmalardan örnekler vererek velilerimizin sorularını cevapladılar. Genel toplantı sonrası sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile bireysel görüşme yapabilme olanağı bulan velilerimiz böylece süreç ve dersler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olma ve değerlendirme yapma fırsatı buldular.

Okul Öncesi Rehberlik birimi ise dönem boyunca yapacağı çalışmaları paylaştı. Önümüzdeki aylarda her öğrenci grubu için yapılacak test/envanter bilgisini, yapılma zamanı ve bu çalışmalarla ilgili gerçekleştirilecek geri dönüşler ile ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Ayrıca bireysel öğrenci görüşmeleri ve ebeveyn görüşmelerinin nasıl yürütüleceği bilgisi aktarıldı.

Tüm Okyanus Koleji okul öncesi velilerine veli toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

• Haber:

Fırat TUMBUL

• Editör:

Fırat TUMBUL

• Fotoğraf:

Murat Akdemir

• Ekleme Tarihi:

03 Ekim 2016, Pazartesi

• Okunma:

• Web Ofis İrtibat:

YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
Yorum Yazın

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.