Beylikdüzü Okul Öncesi
Anasayfa > Haberler > Beylikdüzü Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Beylikdüzü Okul Öncesi Kuşlar Grubu Aile Katılım Etkinliğinde

Haberin Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayınız
Kuşlar grubu aile katılım etkinliğinde origami sanat çalışması etkinliği yaptılar.

Kuşlar Sınıfı olarak 30Kaım 2016Carşamba günü Nehir Nişanca’ nın Annesi Nursen Hanımı sınıfımızda misafir ettik. Nursen Hanım öncelikle öğrencilerle tanıştı. Çocuklara yaptıracağı orıgami sanatını anlattı daha sonra akıllı tahtada orıgamı ile ilgili kısa bir çizgi film izletti. Sonrasın da katlama sanatıyla bir Gül çalışması yaptırdı.Keyifli ve güzel etkinlik için Nehir Nişanca’ nın Annesi NursenHanıma çok teşekkür ederiz.

• Haber:

• Editör:

• Fotoğraf:

• Ekleme Tarihi:

09 Ocak 2017, Pazartesi

• Okunma:

• Web Ofis İrtibat:

YORUMLAR
Nursen Nişanca 21 Şubat 2017, Salı
Ben teşekkür ederim.Sizlerle olmak çok keyifliydi,en kısa zamanda tekrarlanması ümidiyle...
Yorum Yazın

Bu Sayfa ile İlgili Görüşlerinizi Bizimle Paylaşın

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Okyanus Kolejleri'nin verdiğiniz e-posta adresine düzenli olarak bülten mesajları göndereceğini kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgiyi Kullanım Şartları sayfasından edinebilirsiniz.

E-posta

Diğer Okyanus Siteleri

E-Bültene Üye Ol

Takip Et

Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.