Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Blog
Okyanus Koleji Blog
Kristal Çocukları Tanımak

Kristal Çocukları Tanımak

1995 yılından itibaren doğan, dünyayı güzelleştirmeye geldiği düşünülen sevecen, bağışlayıcı ve neşeli tavırları dikkat çeken kristal çocuklar...

Lise 1320 0 Gülşen ABİ
Engele Değil Oyuna Takıl

Engele Değil Oyuna Takıl

Bu yazıyı okumaya başlamadan önce gözlerinizi bir an kapamanızı istiyorum. Her şey nasılda karanlık. Birde gözleriniz kapalı ayağa kalkıp bir şeyler yapmaya çalıştığınızı hayal edin… Yemek hazırladığınızı, otobüse binmeye çalıştığınızı, kaldırımda yürüdüğünüzü ya da bir şeyler öğrenmeye çabaladığınızı… İşte aynı dünyayı paylaştığımız özel insanların, görme engelli bireylerin  yaşadıkları sorunların sadece bir kaçıydı bu.

Lise 1225 1 Hanife ÖZDEMİR
Üstün Ve Özel Yetenekli Çocuklarda Mutluluk

Üstün Ve Özel Yetenekli Çocuklarda Mutluluk

Renzulli özel yetenekli bireyi ortalamanın üstünde kabiliyet, yaratıcılık ve göreve adanmışlık özelliklerine sahip ve bunları faydalı olacak şekilde gereken yerlerde kullanabilen bireyler olarak tanımlamıştır.

İlkokul 1963 0 Gülşah TUNA
21 Mart Ekinoksu Nedir?

21 Mart Ekinoksu Nedir?

21 Mart İlkbahar mı, Son Bahar mı? Kime Göre Neye Göre...

Lise 1909 0 Evren Ruşen ÇAĞLAR
Üstün Zekâlı ve Yetenekli Çocuklarda Motivasyon

Üstün Zekâlı ve Yetenekli Çocuklarda Motivasyon

Davranışlarımızı yönlendiren istek ve güdülerimizdir. Davranışlarımızın altında bir istek ve ihtiyacı karşılama güdüsü vardır, bu da davranışlarımızın devamlılığını sağlar. Burada devreye giren motivasyondur. Motivasyon, insanları belli bir amaç için harekete geçiren ve davranışlarına yön veren güçtür.

İlkokul 2078 0 Buket KAYIŞ
Pi’nin Öyküsü

Pi’nin Öyküsü

Pi sayısı, matematik dünyasının en gözde sayısıdır. Pi sayısının en çok kullanılan değeri 3,14 olduğu için her yıl 3. ayın 14. günü ve hatta saat 01.59’da Dünya Pi günü olarak kutlanır.

Ortaokul 3505 0 Sabiha EBCİM
Üstün Zekâlı Çocuklarda Hayal Gücü

Üstün Zekâlı Çocuklarda Hayal Gücü

Albert Einstein “hayal gücü bilgiden daha önemlidir,çünkü bilgi sınırlıyken hayal gücü her şeydir, tüm dünyayı kapsar” demiştir.

İlkokul 2602 1 Didem GÜNEŞ
Çocuğunuz Ergenlik Çağında Siz Neredesiniz?

Çocuğunuz Ergenlik Çağında Siz Neredesiniz?

Ergenlik çocukluktan gençliğe geçiş olan, yaklaşık olarak kızlarda 11 – 13 yaş, erkeklerde ise 13 – 15 yaşlarında başlayan ve 18 – 21 yaş aralığında sona eren bir dönemdir.

Lise 1511 0 Merve ERSAN
Küsme düşlerine

Küsme düşlerine

Hayallerimiz vardı çocukken büyüyünce anne olacaktık, meslek sahibi olacaktık, çok paralar kazanacaktık ve hatta musmutlu olacaktık.

Lise 1412 0 Şeyda KAYA
Dil Eğitimi

Dil Eğitimi

Hepimizin de bildiği gibi Türk eğitim sistemindeki en büyük sorunlardan biri yabancı dil eğitiminde istenilen seviyeye ulaşamamaktır. Eski sisteme göre 4. sınıftan lise son sınıfa kadar yani 8 yıl dil eğitimi gören gençlerimizin çoğunun İngilizce konuşmaktan çok uzak olduklarını görüyoruz. Peki sorun nerede?

Lise 1743 0 Faruk KAPLAN

Toplam 43 sayfa var, şu an 7 sayfadasınız.

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları