Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yıldızlar ve Güneş Grubu İngilizce Dersinde “Let’s Make A Zigzag House” Etkinliği Yaptı
Yıldızlar ve Güneş Grubu İngilizce Dersinde “Let’s Make A Zigzag House” Etkinliği Yaptı
  • Paylaş
Yıldızlar ve Güneş grubu 07.01.2019 Pazartesi günü İngilizce dersinde My Home ünitesi kapsamında “bedroom, living room, kitchen, bathroom” bölümlerini tekrar ettikten sonra bir ev oluşturdular.

Öğrenciler önce bir evin hangi kısımlardan oluştuğunu konuştu. Daha sonra oturma odası, yatak odası, mutfak, banyo gibi bölümleri kitap çalışmalarıyla pekiştirdiler. Ardından interaktif çalışmalarla da desteklenen dersten sonra kendilerine verilen worksheetlerden bir ev oluşturmaları istendi. Öğrenciler çalışma boyunca “Where is mommy?” şarkısını dinleyerek “in the bathroom, in the bedroom…” gibi cevaplar vermeye çalıştılar. Etkinlik sonunda her öğrenci kendi odasını göstererek “It’s my bedroom.” cevabını verdi. Böylece “my home” (evim) ve “my family” (ailem) konularını hatırlayıp pekiştirmiş oldular. Bu çalışma çocukların küçük kas becerilerini geliştirmelerine de katkı sağladı.


Haber
:
Merve VATAN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Merve VATAN
Tarih
:
11 Ocak 2019, Cuma 09:00
Okunma
:
441 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları