Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yıldız Teknik Üniversitesi Okyanus İşbirliği
Yıldız Teknik Üniversitesi Okyanus İşbirliği
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri´inin üniversite ve bilim dünyasıyla yakın ilişkisi devam ediyor.

Okyanus Kolejleri'inin üniversite ve bilim dünyasıyla yakın ilişkisi devam ediyor. Okul olarak eğitim öğretim faaliyetlerimizin yanında, proje ve Ar-Ge çalışmalarımızı da ülkemizin seçkin üniversiteleriyle birlikte yürütüyoruz. Okyanus Koleji öğretmen ve öğrencilerinin geliştirmiş olduğu tüm projeler üniversitelerimizin değerli öğretim üyelerinin verdiği bilimsel ve akademik desteklerle yürütülmektedir.

Çalışmalarımızda değerli vakitlerini bize ayırarak öğrencilerimize verdikleri destek ve özellikle “Bu Benim Eserim-Marmara Bölgesi Finali”nde sergilenen “Narın Matematiği” isimli Matematik projesine olan katkılarından dolayı, Yıldız Teknik Üniversitesi´ne bir teşekkür ziyaretinde bulunduk.Matematik Öğretmenlerimiz Ramazan PEHLİVAN ve Sadık KÖROĞLU YTÜ Matematik bölümünde, Prof Dr. Sayın Fatma TİRYAKİ ve Arş. Gör. Sayın Hale GONCE´ye teşekkür ederek kendilerine birer plaket takdim ettiler.

Prof. Dr. Fatma TİRKAYİ YTÜ´deki görevinin yanı sıra ulusal ve uluslar arası düzeyde birçok bilimsel dergide hakemlik yapmaktadır.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Mayıs 2008, Perşembe 00:00
Okunma
:
10.995 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları