Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yazar Simla Sunay'la "Resmin Dili" Atölye Şenliği
Yazar Simla Sunay'la "Resmin Dili" Atölye Şenliği
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen "Atölye Şenliği"ne konuk olan sevilen yazar Simla Sunay, Bahçeşehir ve Beylikdüzü Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Okyanus'ta edebiyatla resmi buluşturan etkinlik...

Okyanus Kolejleri Türkçe Zümresi tarafından düzenlenen "Atölye Şenliği" kapsamında, sevilen çocuk kitapları yazarı Simla Sunay, Beylikdüzü Kampüsü'ne konuk oldu.

6 Mayıs 2013 Pazartesi günü 5. Sınıf öğrencileri, büyük usta Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun yaşamından, resimlerinden ve şiirlerinden ilham alarak resim ile şiiri buluşturan "Resmin Dili Atölyesi"nde, her hikayenin bir resmi olduğuna ve her resmin dili olduğuna inanan  Simla Sunay'la birlikte hoş vakit geçirdiler.

Atölyenin sanatçıları, büyük bir alanda sözcüklerin ve renklerin ortak dünyasında üreterek kendi eserlerini meydana getirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Simla Sunay, 13 Mayıs 2013 Pazartesi günü de Bahçeşehir Okyanus Koleji 5. Sınıf öğrencileri ile Atölye Şenliği'nde buluştu.

"Mavi'nin Mutluluğu" adlı kitabını öğrencilere tanıtan ve Bedri  Rahmi Eyüboğlu'nun hayatı ve sanatçı kişiliği hakkında sunum yapan Simla Sunay'ı öğrenciler dikkatle dinledi.

Sunumun ardından resim yapma etkinliğine geçen öğrenciler, Bedri Rahmi'nin resimlerinden esinlenerek birbirinden güzel çalışmalar ortaya koydular.

Atölye çalışmasından büyük keyif alan öğrenciler, çalışmalarını sınıf panolarında sergilediler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
15 Mayıs 2013, Çarşamba 15:07
Okunma
:
2.622 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları