Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yaza Merhaba Şenlikleri İle Doyasıya Eğlence
Yaza Merhaba Şenlikleri İle Doyasıya Eğlence
  • Paylaş
Okyanus Koleji Sancaktepe ve Bahçeşehir Kampüsleri tarafından düzenlenen "Yaza Merhaba" şenliklerinde çocuklar eğlenceye doydu.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nda hizmete girecek olan Okyanus Kolejleri Sancaktepe Kampüsü, çeşitli etkinliklerle tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.

Okyanus Kolejleri Sancaktepe Kampüsü tarafından Çekmeköy, Sultanbeyli, Sancaktepe ve Kurtköy bölgelerinde bulunan 9 ayrı mekanda 2 gün süren "Yaza Merhaba" şenlikleri düzenlendi.

9-10 Haziran 2012 tarihlerinde Çamder Prestij Evleri, Ekşioğlu Beşyıldız Evleri, Dumankaya Trend Residence Evleri, Aydos Sultan Köşk Çamlık Alanı ve Kartal Semare Lokantası Çocuk Oyun Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikler büyük ilgi gördü.

Çocukların aileleri ile birlikte katıldığı şenliklerde, şişme oyun alanları, jonglör gösterileri, palyaço ile sosis balon dağıtımı ve yüz boyama etkinlikleri ile eğlenceli saatler yaşandı. Çocuklar ayrıca dağıtılan sürpriz hedeyilerle de çok mutlu oldular.

Bahçeşehir Okyanus Koleji tarafından da 17 Haziran 2012 Pazar günü, Bahçeşehir Gölet'te "Yaza Merhaba Şenliği" düzenlendi. 13.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilen şenlik, çocukların büyük ilgisini çekti.

Yüz boyama etkinliği, tranbolin, deniz bisikleti ve şişme oyun parkurunda keyifli zaman geçiren çocuklar, animasyon gösterilerinde yarışmalara katılıp sürpriz hediyeler kazandılar. Tahta Bacak gösterisinin büyük ilgi gördüğü yaz şenliğinde, çocuklar doyasıya eğlendiler.

Okyanus Kolejleri Sancaktepe Kampüsü tarafından düzenlenen şenlik etkinlikleri, Haziran ayı sonuna kadar her hafta sonu farklı mekanlarda gerçekleşmeye devam etti ve 30 Haziran 2012 Cumartesi günü, Neveser Konakları ve Ağaoğlu Eltes Sitesi'nde de "Yaza Merhaba Şenlikleri" düzenlendi.

Çocukların aileleriyle birlikte katıldığı şenlikte, şişme oyun alanında eğlenceli dakikalar yaşandı. Şenlik, jonglör gösterisi, palyaço ile sosis balon dağıtımı ve düzenlenen çeşitli yarışmalarla renkli etkinliklere sahne oldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
25 Haziran 2012, Pazartesi 10:57
Okunma
:
6.525 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları