Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi’ne Başladı
Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi’ne Başladı
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi’nin İlk Adımını Attı.

2 – D Sınıfı öğrencileri bu yıl, sosyal sorumluluk projesi için otizm ve down sendromu’na sahip arkadaşlarını ziyarete gidip bir günü onlarla birlikte geçirmeye ve arkadaşlarına 23 Nisan armağanı olarak oyuncak götürmeye karar verdi. Bu amaçla okulunda bulunan diğer arkadaşlarını da bilgilendirmek ve onlarında oyuncaklarını paylaşmasını sağlayabilmek için tüm öğrenciler, afiş ve broşür hazırladı. Yapılan afişler koridorlara asılırken her öğrencinin kendi tasarlamış olduğu broşür çoğaltıldı. Öğrenciler, okulundaki tüm sınıfları dolaşarak otizm ve down sendromu hakkında bilgi verip broşürlerini dağıttı. Böylelikle öğrenciler, arkadaşlarına götürmek üzere oyuncakları toplama sürecini başlattı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Hilal Atlı
Tarih
:
27 Nisan 2019, Cumartesi 15:13
Okunma
:
520 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları