Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D Sınıfı Öğrencileri KidzMondo Gezisinde
Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D Sınıfı Öğrencileri KidzMondo Gezisinde
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D Sınıfı Öğrencileri, Meslek Deneyimlerini Yaşayabilecekleri Bir Çocuk Şehri Olan KidzMondo’ da Merak Ettikleri Meslekleri Eğlenerek Öğrendi .

KidzMondo çocukların tüm gün kaliteli vakit geçirebilecekleri, eğlenirken öğrenecekleri ve çok keyif alacakları bir çocuk şehri. Gerçek bir şehrin çocuk boyutlarındaki hali.

Çocuklar bu şehre gerçek bir uçağın kokpitinin monte edildiği havaalanından giriş yapıyor. Check-in kontuarlarında biniş kartları ile birlikte şehir haritalarını ve çeklerini alıyor, parkın her noktasında takip edilmelerini sağlayan güvenlik bantları kidzbantlarını bileklerine takıyorlar. Böylece onlar artık birer KidzMondo vatandaşı, yani Kidizen!

KidzMondo, çocukların özgüven sahibi olmalarına, sosyalleşmelerine, meslekleri tanımalarına, yaratıcı düşünmelerine katkı sağlar. Ayrıca fiziksel ve zihinsel gelişimlerine destek olup, gerçek dünya ile onları tanıştırır.

Öğrencilerimiz merak ettikleri meslek gruplarını daha yakından tanımak için çeşitli birimlerde görev alarak eğlenerek öğrenme deneyimini yaşamış oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Hilal ATLI
Tarih
:
15 Mart 2018, Perşembe 12:53
Okunma
:
878 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları