Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Üstün Zekalılar İlkokulu'nda Yaratıcı Drama Etkinliği
Üstün Zekalılar İlkokulu'nda Yaratıcı Drama Etkinliği
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D Sınıfı öğrencileri, bir yıl içinde 4 mevsim, 52 hafta, 12 ay ve 365 gün olduğunu yaratıcı drama yöntemi ile öğrendiler.

Okyanus Kolejleri Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu öğretmenleri, zeka potansiyeli yüksek öğrencilerin farklı öğrendikleri gerçeğinden yola çıkarak çeşitli tekniklerle dersleri zenginleştirmeye devam ediyorlar...

Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D Sınıfı öğrencileri, 3 Mart 2014 Pazartesi günü yaptıkları etkinlikte bir yıl içinde 4 mevsim, 52 hafta, 12 ay ve 365 gün olduğunu yaratıcı drama yöntemi ile öğrendiler.

Yaparak ve Yaşayarak Öğrenme

Üniteyle ilgili her bir kavramı bir hareketle eşleştirirerek mevsim, yıl, ay, hafta ve gün kavramlarını daha iyi kavradılar.

Yaratıcı drama, yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi gerçekleştirmenin yanında, dersleri zenginleştirme ve çeşitlendirme çalışmalarına da katkı sağlıyor.

Bu yöntemin etkin kullanımı ile dil ve anlatım becerilerinin olumlu yönde geliştiği, öğrencilerin derse zevkle katıldığı, öğretmenin daha rahat sonuca ulaştığı görülüyor.

 

 


Haber
:
Esin GÜNGÖR
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Mart 2014, Salı 08:35
Okunma
:
2.260 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları