Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F Sınıfı Öğrencileri ‘Smart Wall’ Etkinliğinde
Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F Sınıfı Öğrencileri ‘Smart Wall’ Etkinliğinde
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F sınıfı öğrencileri 27 Aralık Perşembe günü Fen Bilimleri dersi kapsamında ‘Smart Wall’ çalışması yaptı.

Işık ve ses ünitesi kapsamında doğal ve yapay ışık kaynakları ile doğal ve yapay ses kaynakları konusu işlendi. Doğal ve yapay olarak gruplandırırken hangi kriterlere göre gruplama yapıldığı üzerinde tartışıldı. Elde edilen bilgilerden yola çıkarak öğrenciler doğal ve yapay ışık ve ses kaynaklarına çevrelerinden örnekler verdiler. Smart Wall’da öğrencilerin ışık ve ses kaynaklarına verdikleri örnekleri uygun başlığın altına resmetmeleri sağlandı.

Öğrenciler hem eğlenerek, hem de görsel çalışma yaparak vakit geçirmenin yanı sıra, doğal ve yapay ses kaynakları ile doğal ve yapay ışık kaynaklarını da bir kez daha tekrar edip daha iyi kavramış oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Emine Gezer
Tarih
:
29 Aralık 2018, Cumartesi 08:57
Okunma
:
1.293 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları