Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Üreten Nesiller İçin VEX Robotik
Üreten Nesiller İçin VEX Robotik
  • Paylaş
Okyanuslu gençler VEX Robotik dersinde yaratıcılıklarını ortaya koyuyorlar. ..Geleceğin bilim adamları tasarlamayı öğrendikleri robotlarla hem öğrenip hem eğleniyorlar.

Bugünün öğrencilerinden yarının bilim insanları, mühendisleri ya da her şeyin üstesinden gelen liderler olmasını bekliyoruz. Sürekli bir atılım içerisinde olan bilim; insanoğlunu düşünen, yaratan, zorluklarla başa çıkan, yılmayan ve problemlere çözüm üreten bireyler olmaya zorluyor. Ancak bu şekilde geleceği yaratmamız mümkün görünüyor. Dünyayı değiştirecek ve geleceği yaratacak güç; teknoloji ve tabii ki teknoloji kullanarak her şeyin üstesinden gelen bireyler.

Bunun bilinciyle bu yıl ki ders müfredatımıza 5, 6, 7 ve 8.sınıflar için Vex IQ Robotik dersi eklendi. Bu dersle birlikte öğrencilerimizi geleceğe hazırlamayı ve problem çözme becerilerini yükseltmeyi planlıyoruz. Öğrenciler yaptıkları tasarımları iyileştirmek için Vex IQ sensörlerinin yanı sıra programlama teknikleri hakkında bilgi sahibi olur. Bunun yanı sıra robot oluşturmak için ekipler halinde çalışarak bir mühendis gibi sorun giderme ve problem çözme becerilerini geliştirir.

 


Haber
:
Hazal Suludağ
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Azeran Demirkol
Tarih
:
09 Ekim 2018, Salı 21:45
Okunma
:
771 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları