Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Uluslararası Ödül Programı Anlaşması Gerçekleştirildi
Uluslararası Ödül Programı Anlaşması Gerçekleştirildi
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Lise Kademesi The Duke of Edinburgh’s International Award ödül programı lisans anlaşması imzalandı.

Eryaman Okyanus Koleji Lise Kademesi The Duke of Edinburgh’s International Award ödül programı lisans anlaşması imzalandı. 

The Duke of Edinburgh’s International Award, 14-24 yaşlarındaki tüm gençlerin katılabileceği 140’tan fazla ülke ve bölgede faaliyet gösteren dünyanın öncü gençlik gelişim programıdır. Ödül Programına katılım tamamen gönüllüdür ve program yarışa ve rekabete dayalı değildir. Cinsiyet, kültür, dil, din, ırk, politik eğilim, zihinsel veya fiziksel engele bakılmaksızın tüm gençlere açıktır. Ödül Programı ilk kez 1956 yılında Edinburgh Dükü Ödülü adı ile Birleşik Krallık'ta Edinburgh Dükü Prens Philip'in desteği ile başlamıştır. Dünya çapında her gün 1205 genç Ödül Programına başlamış ve daha parlak bir geleceğe doğru adım atmıştır. Her gün 548 genç kişi Ödül'ünü almaktadır. Ödül Programı 140 ülke ve bölgeden fazla yerde yürütülmektedir. Ödül Programı dört ayrı faaliyetten oluşmaktadır: Toplumsal Hizmet, Fiziksel Gelişim, Beceri Geliştirme ve Macera ve Keşif.

Okulumuza başarılar dileriz. 
 


Haber
:
Hale Öğdü
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Necati Yılmaz
Tarih
:
09 Kasım 2017, Perşembe 13:02
Okunma
:
962 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları