Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | UBAM'ın Minik Ziyaretçileri
UBAM'ın Minik Ziyaretçileri
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Kampüsü'nde yer alan Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'ni ziyaret eden Bahçeşehir Okyanus Koleji Anaokulu, 1. ve 2. Sınıf öğrencileri gökyüzünü keşfe çıktılar.

Uzay bilimleri konusunda Türkiye'de sayılı merkezlerden birini bünyesinde barındıran Okyanus Kolejleri, Avcılar Kampüsü'nde yer alan Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi (UBAM) ile uzayın kapılarını öğrencilere açıyor...

Bahçeşehir Okyanus Koleji Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencileri, 12-16 Kasım haftası, 2. Sınıf öğrencileri de 3-7 Aralık haftasıboyunca UBAM'ı ziyaret ettiler.

Burada bulunan teleskopları inceleyen minikler, uzayla ilgili merak ettikleri sorulara cevap buldular. Evrendeki yerimiz, diğer gezegenler, yıldızlar ve galaksiler hakkında yeni bilgiler edinen öğrenciler, astronomi bilimini yaşayarak öğrenmenin tadını çıkardılar.

Güneşli Okyanus Koleji 1-C Sınıfı öğrencileri de 26 Kasım 2012 Pazartesi günü UBAM'ı gezdiler. Tuğba Öğretmen miniklere, gezegenlerden, göktaşlarından, galaksilerden bahsederek, UBAM'daki teleskobun nasıl çalıştığını gösterdi. Minikler, bu gezide uzayla ilgili yeni bilgiler edinerek, oldukça mutlu ayrıldılar.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Aralık 2012, Pazartesi 16:48
Okunma
:
2.862 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları