Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Türkçe Dersi'nde Görsel Okuma ve Yorumlama Etkinlikleri
Türkçe Dersi'nde Görsel Okuma ve Yorumlama Etkinlikleri
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde Türkçe dersleri kapsamında; öğrencilerin anlama ve yorumlama yeteneğini, iletişim becerilerini geliştirmede etkili olacak olan Görsel Okuma ve Yorumlama etkinlikleri başladı.

"Düşünüyorum, Öyleyse Varım" der Descartes...

Okyanus Koleji öğrencileri de, "Anlıyorum, Yorumluyorum, Yazıyorum; Öyleyse Varım" diyor...

Nitelikli eğitimin adresi olan Okyanus Kolejleri'nde, Türkçe dersleri kapsamında öğrencilerin anlama ve yorumlama yeteneğini, iletişim becerilerini geliştirecek Görsel Okuma ve Yorumlama etkinlikleri başladı.

Ortaokul Kademesi'ndeki tüm sınıflarda yapılan Görsel Okuma ve Yorumlama etkinlikleri; öğrencilerin hayat boyu kullanabilecekleri dinleme, konuşma, okuma, yazma, görsel okuma ve görsel sunu becerilerini kazanmaları; bu becerileri kullanarak kendilerini bilişsel, sosyal ve duygusal yönlerden geliştirmeleri; etkili iletişim kurmaları; Türkçe sevgisiyle, istek duyarak okuma-yazma alışkanlığı edinmeleri amacıyla hazırlandı.

Öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkına varmasını da sağlayacak olan bu etkinlikler, renkli ve zevkli içeriğiyle eğitimle eğlenceyi bir arada sunuyor.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Ekim 2013, Salı 13:37
Okunma
:
10.124 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları