Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | TÜBİTAK Finalistleri Bahçeşehir Kampüsü'nde Buluştu
TÜBİTAK Finalistleri Bahçeşehir Kampüsü'nde Buluştu
  • Paylaş
"45. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması"nda 14 projesi ile finallere katılmaya hak kazanan Okyanus Koleji öğrencileri, Bahçeşehir Kampüsü'nde bir araya geldi.

Okyanus Kolejleri BARGEM Birimi, "TÜBİTAK 45. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması"nda 14 projeyle finale kalan Okyanus öğrencilerini ağırladı.
 
Okyanus Kolejleri Proje Koordinatörü Duygu Celebcioğlu, 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Bahçeşehir Kampüsü'nde finalist öğrencilere bir sunum yaptı.
 
11.00-13.00 saatleri arasında gerçekleşen toplantıda, öğrenciler çalışmalar konusunda bilgilendirilerek, sunum teknikleri anlatıldı.
 
 
Eski Yarışmacılardan Tavsiyeler
 
Geçen yıl TÜBİTAK finallerinde yarışan ve dereceye giren Avcılar, Güneşli ve Beylikdüzü Okyanus Koleji öğrencileri de arkadaşlarına yarışma deneyimlerini anlattılar.

Daha sonra birlikte öğle yemeği yiyen öğrenciler, eski yarışmacıların tavsiyelerini dinleyerek finale daha iyi motive oldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
27 Şubat 2014, Perşembe 15:31
Okunma
:
1.230 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları