Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Talk To Okyanus Etkinliğinde 8. Sınıfların Gündemi Dünya Engelliler Günü Oldu
Talk To Okyanus Etkinliğinde 8. Sınıfların Gündemi Dünya Engelliler Günü Oldu
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji 8. sınıf öğrencileri Talk To Okyanus etkinliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili farkındalık yarattı.

1993 yılında Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Komisyonu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, tüm dünyada engellilerin topluma kazandırılması ve haklarının “tam ve diğer insanlarla eşit ölçüde” sağlanması için çalışılması gereken bir gün olarak ilan edilmiştir. 6 Aralık Cuma günü gerçekleşen Talk To Okyanus koridor etkinliğinde 8. Sınıf öğrencileri bu önemli güne hazırladıkları İngilizce sunumları ile dikkat çektiler.

‘Engel Değil Destek Olun’ sözüyle yola çıkan konuşmacılar sözlerinde, engelsiz yaşamın hepimizin elinde olduğunu vurgulayarak, sadece 3 Aralık günü değil her zaman onların yanında olacaklarını dile getirdiler. İngilizce olarak kendini ifade etme becerileri gün geçtikçe artan öğrencilerimiz, engelli olmanın üretime engel olmadığını, toplumdaki herkesin fırsat eşitliğine sahip olmasının gerektiğini de sözlerine eklediler.

İngilizce dil edinimine büyük katkı sağlayan Talk To Okyanus etkinliğimiz öğrencilerin İngilizce dilini, anlama, konuşma ve dinleme becerilerini artırmaya devam ederek, öğrencilerimizde fark yaratmaya devam edecektir. Etkinliğimize konuşmacı ve izleyici olarak katılan 8. Sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Aralık 2019, Perşembe 00:23
Okunma
:
517 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları