Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Veli Katılımı Etkinliğinde
Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Veli Katılımı Etkinliğinde
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Veli Katılımı Etkinliğinde Trafik Oyunu İsimli Çalışmayı Yaptılar...

Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar grubu öğrencileri 07.05.19 tarihinde Veli katılım etkinliğinde Yıldızlar Grubu öğrencisi Yusuf Dilekçe’nin annesi Ebru Hanım rehberliğinde “Trafik Oyunu” isimli etkinliği gerçekleştirdiler.


Etkinlikte kırmızı , sarı ve yeşil renkte kartlar ile trafik oyunu oynandı. Öğrenciler yeşil kart kaldırıldığında serbestçe hareket ettiler. Sarı kart kaldırıldığında oldukları yerde beklediler. Kırmızı kart kaldırıldığında ise durdular. Yıldızlar Grubu öğrencileri bu eğlenceli trafik oyunu ile hem eğlendiler hem de trafik ışıklarına ilişkin var olan bilgilerini pekiştirdiler.

 

Etkinlik sonunda öğrencilere Ebru Hanım sürprizlerini dağıttı. Yıldızlar Grubu öğrencisi Yusuf Dilekçe’nin annesi Ebru Hanım'a hazırlamış olduğu etkinlik için teşekkür ederiz..

 


Haber
:
Şeyma Karagöz
Editör
:
Nergis Güven
Fotoğraf
:
Şeyma Karagöz
Tarih
:
07 Mayıs 2019, Salı 16:33
Okunma
:
607 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları