Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Veli Katılımı Etkinliğinde
Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Veli Katılımı Etkinliğinde
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar Grubu Öğrencileri Veli Katılımı Etkinliğinde ''Ekmek Yapımı'' isimli Çalışmayı Yapıyor...

Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Yıldızlar grubu öğrencileri 24.04.2019 tarihinde, Veli katılım etkinliğinde Yıldızlar Grubu öğrencisi Gökçe Özkan’ın annesi Nevin Hanım rehberliğinde, “Ekmek Yapımı” isimli etkinliği gerçekleştirdiler.


Etkinlikte ilk olarak, ekmeğin yapımında gerekli olan malzemeler ve yapım aşamasını anlatan bir sunu izlediler. Ardından sınıfa getirilen ekmek yapımı için gerekli olan malzemeler tanıtıldı. Ekmek hamuru oluşumu aşama aşama öğrencilerin gözlemlemesi ile gerçekleştirildi. Öğrenciler ekmek yapımı hakkında akıllarına gelen soruları sorup yeni fikirler edinerek, her gün yemeklerine eşlik eden ekmeğin oluşum aşamaları öğrenmiş oldular.

 

Etkinlik sonunda öğrencilere Nevin Hanım hediyelerini dağıttı. Yıldızlar Grubu öğrencileri Gökçe Özkan’nın annesi Nevin Hanım'a hazırlamış olduğu etkinlik ve getirmiş olduğu sürprizler için teşekkür ederiz..

 


Haber
:
Şeyma Karagöz
Editör
:
Nergis Güven
Fotoğraf
:
Şeyma Karagöz
Tarih
:
25 Nisan 2019, Perşembe 13:40
Okunma
:
610 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları