Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Bütünleştirilmiş Etkinlikte
Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Bütünleştirilmiş Etkinlikte
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu Öğrencileri Bütünleştirilmiş Etkinlikte Fen ve Oyun Etkinliği Yapıyor...

Sancaktepe Okyanus Koleji Okul Öncesi Gökkuşağı Grubu öğrencileri 28.02.2020 tarihinde Şeyma Öğretmen rehberliğinde Bütünleştirilmiş Fen – Oyun etkinliğini gerçekleştirdiler.

Etkinlikte camlar hafif açılarak çocukların seslere odaklanmalarını sağlandı. Dışarıdan gelen seslerin ne sesi olduğu, seslerin özellikleri hakkında konuşuldu. Ardından, tüm öğrenciler gözlerini kapatıp başlarını masalara koyarak doğa seslerinden oluşan müzik dinlediler. Son olarak sınıfın bir köşesi doğa ve orman sesleri köşesi, diğeri ise şehir sesleri köşesi olarak belirlendi. Araba, iş makinesi, insan sesleri, kuş ve su sesleri dinlendi. Çocuklar sesin hangi yerde olduğunu kararlaştırıp o köşeye gittiler.

Etkinlikte sonunda öğrenciler tahminde bulunma, dikkatini verme, ses ayırt etme, sesin benzer ve farklı özelliklerine ilişkin farkındalıklarını geliştirmiş oldular.


Haber
:
Şeyma Karagöz
Editör
:
Nergis Güven
Fotoğraf
:
Şeyma Karagöz
Tarih
:
29 Şubat 2020, Cumartesi 13:37
Okunma
:
681 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları