Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Sancaktepe Eğitim Camiasını Buluşturan Yemek
Sancaktepe Eğitim Camiasını Buluşturan Yemek
  • Paylaş
Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu’nun da katılımıyla düzenlenen Sancaktepe Okyanus Koleji Tanıtım Yemeği'nde Sancaktepe İlçesi'nde görev yapan okul müdürleri bir araya geldi.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nin 29 Nisan 2013 Pazartesi günü düzenlediği Tanıtım Yemeği, Sancaktepe İlçesi'nde görev yapan okul müdürlerini bir araya getirdi.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu'nun da katılımlarıyla onurlandırdıkları Sancaktepe Okyanus Koleji Tanıtım Yemeği'nden önce konuklar, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Resim Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan resim sergisini gezdiler.

Kurumsal Tanıtım ve Satış Müdürü Muhammet Yıldırım'ın Konferans Salonu'nda yaptığı tanıtım sunumu ile başlayan program, akşam yemeği ile devam etti.

Sancaktepe Okyanus Koleji Müdürü Kenan Çolak, yemekte yaptığı konuşmada Okyanus Koleji'nin Sancaktepe İlçesi'nin eğitimine katkıda bulunan bir okul olduğunu belirtti. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin önemine dikkat çeken Çolak, bölgedeki öğrencileri spor ahlakı ile bütünleşmiş, sanattan zevk alan ve kendisini sanatsal faaliyetlerle de ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu da Okyanus Kolejleri'nin sahip olduğu fiziki imkânları devlet okullarıyla paylaşmak konusunda cömert davrandığı için Okul Müdürü Kenan Çolak'a teşekkür ederken, devlet okulları müdürlerini de  de bu alanları kullanmak noktasında teşvik etti.

Okyanus Kolejleri'nin Sancaktepe'de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan da, Okyanus Koleji'nin ilçe için bir değer olduğunu ve ilçenin genel başarı düzeyine olumlu katkılarının olacağına inandığını belirtti.

Program, yemeğin ardından bahçedeki çay ikramı ile sona erdi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Mayıs 2013, Cuma 14:12
Okunma
:
3.157 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları