Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Okyanus'ta
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Okyanus'ta
  • Paylaş
Avcılar Kaymakamlığı'nın düzenlediği toplantıya ev sahipliği yapan Avcılar Okyanus Koleji, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu ağırladı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avcılar Kaymakamlığı tarafından sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla Avcılar Okyanus Koleji'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

17 Şubat 2013 Pazar günü gerçekleştirilen toplantıda, Avcılar’ın kendi yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Bakan Müezzinoğlu, sağlık alanında yaşanan gelişmeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Konuşmasını etkinliğe ev sahipliği yapan Okyanus Kolejleri'ne teşekkürlerini sunarak bitiren Bakan Müezzinoğlu’na, Okyanus Kolejleri adına teşekkür çiçeğini Okyanus Kolejleri Genel Müdürü takdim etti.

Toplantıya katılan Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer de, Bakan Müezzinoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirerek, Kaymakamlık çalışmaları hakkında aktarımlarda bulundu.

Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantının ardından Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer ile birlikte Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey ve Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman ile bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, bir süre sohbet etti.

Basının da ilgi odağı olan ziyaret, medya mensuplarının merak ettiği soruları Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na yönlendirmesi ile devam etti.

Okyanus Kolejleri'nin ev sahipliğinden oldukça memnun olan Bakan Müezzinoğlu, ziyaretiyle ilgili Avcılar Okyanus Koleji anı defterine şunları yazdı:

"T.C.Sağlık Bakanı olarak Avcılar'daki hemşerilerimizle buluşma toplantısı yaptığımız Okyanus Kolejleri Avcılar Kampüsü'nde, kolejimizin sıcak ve samimi ev sahipliğini yaşadık. Yönetime teşekkürler... Okyanus Kolejleri'ne eğitim alanında yeni yeni başarılara imza atabilmeleri dileklerimle...

Dr.Mehmet Müezzinoğlu T.C.Sağlık Bakanı"


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
19 Şubat 2013, Salı 17:07
Okunma
:
3.176 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları