Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Resim Yarışmaları'nda Okyanus Eserleri
Resim Yarışmaları'nda Okyanus Eserleri
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji 5-A Sınıfı öğrencisi Melisa Küçüköner, Beylikdüzü Okyanus Koleji 4-B Sınıfı öğrencisi Sibel Alara Daş ve Güneşli Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencisi Beril Pekkoç, çeşitli resim yarışmalarında başarılı sonuçlar elde ettiler.

Sanata büyük önem veren Okyanus Kolejleri resim yarışmalarında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor...

Ataşehir Okyanus Koleji  5-A Sınıfı öğrencilerinden Melisa Küçüköner, Gemi Mühendisleri Odası'nın düzenlediği "Çocuk ve Gemi" konulu resim yarışmasına katıldı.

Öğrencimizin resmi, yarışmada sergilenmeye değer 50 eser arasına girmeye hak kazandı.

Yarışmaya katılan resimler, 28 Nisan 2013 Pazar günü Pendik Pendorya AVM'de sergilendi.

Türkiye genelinde 4. ve 5. Sınıflar arasında düzenlenen "Gelecekteki Dünyamı Yaratıyorum" konulu resim yarışmasında da Beylikdüzü Okyanus Koleji 4-B Sınıfı öğrencisi Sibel Alara Daş'ın yaptığı çalışma "Sergilenmeye Değer Eserler" arasına girdi.

Güneşli Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencisi Beril Pekkoç'un "Benim Küçükçekmecem" konulu resmi de 14 Mayıs 2013 Salı günü Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergilendi.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
20 Mayıs 2013, Pazartesi 17:43
Okunma
:
5.201 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
MELTEM PEKKOÇ / 25 Mart 2014, Salı 14:55
Beril Pekkoç benim kızım ve bu kadar başarılı ve yetenekli bir kız çocuğa sahip olduğum için kendisiyle gurur duyuyorum.Beni ve çocuklarına çok düşkün olan babası Volkan Pekkoç'u ve ona çok düşkün olan rahmetli dedesi Yavuz Pekkoç'u her zaman onurlandırdı. Kızımın bu kadar duyarlı ve başarılı olmasında genetik olarak katkısı bulunan halası Gökçe Kaya'ya, bizzat kendime ve pratik zeka konusundaki katkılarından dolayı da babasına da teşekkür ediyorum.Ayrıca resim konusundaki manevi desteklerinden ötürü tüm Okyanus Koleji resim öğretmenlerine ve Küçükçekmece Belediye Başkanı'mıza da duyarlılığından ötürü teşekkür ederiz.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları