Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Rehabilitasyon Merkezi'ne Sevgi Ziyareti
Rehabilitasyon Merkezi'ne Sevgi Ziyareti
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 11-E Sınıfı öğrencileri, Esenyurt Canım Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, zihinsel engelli öğrencilerle sevgi köprüsü kurdular.

Okyanus Kolejleri'nin duyarlı öğrencilerinden örnek davranış...

Bahçeşehir Okyanus Koleji 11-E Sınıfı öğrencileri; "Yardıma değil, onları anlamaya ve onlarla vakit geçirmeye gidiyoruz" düşüncesi ile 25 Nisan 2013 Perşembe günü Esenyurt Canım Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Ziyarette özel eğitime tabii tutulan zihinsel engelli öğrencilerle, El Becerileri dersinde birlikte çalışma yapan Okyanuslu öğrenciler, onlarla kaynaşıp, hep beraber yemek yiyerek, ardından park alanında birlikte oyunlar oynadılar.

Engelli kardeşlerini yakından tanıma imkânı bulup ortak paylaşım alanı oluşturmayı başaran Okyanuslu öğrencilere, Canım Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Kurucusu tarafından; hastalıklar ve özel eğitimler konusunda bilgi verildi.

Bu ziyarette zihinsel engellileri daha iyi anlayan öğrenciler, günün bitiminde yeni arkadaşlar edinmenin ve aynı zamanda topluma örnek bir davranış gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Zihinsel engelli vatandaşlarımızın yardımdan daha çok; iletişime ve arkadaşlıklara ihtiyacı olduğunu daha net göstermiş oldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
06 Mayıs 2013, Pazartesi 14:39
Okunma
:
2.183 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları