Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Pi Günü Kutlaması İle Öğrencilerimiz Hem Eğlendi Hem de Çok güzel Vakit Geçirdi
Pi Günü Kutlaması İle Öğrencilerimiz Hem Eğlendi Hem de Çok güzel Vakit Geçirdi
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Ortaokul Matematik Zümresi Tarafından Hazırlanan Pi Günü Kutlaması İle Öğrencilerimiz Hem Eğlendi Hem de Çok güzel Vakit Geçirdi.

Dünya Pi Günü etkinliği Ataşehir Okyanus Koleji, konferans salonunda büyük bir coşkuyla kutlandı. Matematik zümresi öğretmenleri Ozan Dalkılıç Ve Burcu Avvurur öncülüğünde, Pi Günü'nü Anlatan sunum ile etkinlik başladı.Özellikler 5,6,7 ve 8. sınıfların yoğun ilgisi vardı. Etkinlik boyunca Pi sayısının Önemiş ve günlük hayatta kullanımı üzerinde duruldu. Sunum sonunda Öğretmenler eşliğinde Pi sayısıyla ilgili oyunlar düzenlendi. Şubeler arası düzenlenen yarışmada 5/B şubesinden Zeynep San isimli öğrenci Pi sayısının en fazla basamağını ezberlemesiyle birinci oldu. Pi ile başlayan kelime oyunu keyifle oynandı. Ardından Pi tasarım yarışması ve balon patlatma etkinliğiyle programa edildi. Yarışmaların sonunda tüm kazanan öğrenciler Okyanus  puanı ile ödüllendirildi.


Haber
:
Reyhan Yılmaz
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Reyhan Yilmaz
Tarih
:
16 Mart 2018, Cuma 11:39
Okunma
:
1.273 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları