Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokulunda “Bir Başarı Öyküsü” Konulu Kişisel Gelişim Semineri Gerçekleştirildi
Ortaokulunda “Bir Başarı Öyküsü” Konulu Kişisel Gelişim Semineri Gerçekleştirildi
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokulunda 11 Nisan Çarşamba Günü Rehberlik Birimimizin Gerçekleştirdiği Kişisel Gelişim Semineri Yapıldı

Rehberlik Birimi olarak “Kişisel Gelişim Seminerimizin” bu ayki konusu “Bir Başarı Öyküsü” idi. Başarı öyküsünü anlatmak üzere okulumuza, Okyanus Kolejleri Ankara Koordinatörü Onur Kaşkaya’yı davet ettik. Kendisi, çalışıp emek harcayarak, sabrederek ilk basamakta başlanan bir yolculuğun nasıl daha yükseklere uzandığını öğrencilerimize anlattı.

Onur Kaşkaya ortaokul öğrencilerimize, daha çok başlarında oldukları yaşamlarında nelere dikkat etmeleri gerektiğini, önemli yerlere gelebilmek için, sabırlı ve azimli olmanın ne denli önemli olduğunu, bir zorlukla karşılaşıldığında, bir hata yapıldığında yılmadan usanmadan çalışmaya ve umut etmeye devam etmelerinin ne denli önemli olduğunu anlattı.

Tüm öğrencilerimizin merak ve ilgiyle dinlediği seminerimiz, öğrencilerimiz açısından çok verimli geçti ve geleceklerine yön vermek adına önemli bir deneyim oldu.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Büşra Öztürk
Tarih
:
16 Nisan 2018, Pazartesi 14:46
Okunma
:
718 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları