Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul ve Lise Öğrencilerimiz Tübitak Türkiye Finallerinde Yarışıyor
Ortaokul ve Lise Öğrencilerimiz Tübitak Türkiye Finallerinde Yarışıyor
  • Paylaş
TÜBİTAK ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ FİNAL YARIŞMASI

81 ilden 216 projenin yer aldığı 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Final Sergisi ve 180 projenin yer aldığı 17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Final Sergisi; 5 Mayıs – 9 Haziran 2023 tarihleri arasında, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşiyor.

 

Eryaman Okyanus Koleji ortaokul öğrencilerimiz Ahmet Salih Erdoğan ve Adeviye Ela Sezer, Pelin Koyuncu danışmanlığında hazırladıkları “KELİME TABLOSU” projeleriyle Türkçe kategorisinde; Antalya Lara Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz Tanem Çukurbağlı ve Canan Gökoğlu, Gülşen Kızıl danışmanlığında hazırladıkları “EDEBİ MAGAZİN DERGİSİ İLE SANATÇILARIMIZI TANIYALIM” adlı projeleri ile Türk Dili ve Edebiyatı kategorisinde; Bahçeşehir Okyanus Koleji lise öğrencilerimiz Işıl Özuluğ ve Emir Tüte, Elif Tok danışmanlığında hazırladıkları “ATIK YAĞLARDAN ANTİBAKTERİYEL ETKİLİ KOROZYON ÖNLEYİCİ” adlı projeleri ile Kimya kategorisinde, 5-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşen TÜBİTAK Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması’nda Okyanus Kolejleri’ni ve bölgelerini başarıyla temsil ediyorlar.

 

Türkiye genelinde en fazla proje çalışması yürüten ve her yıl çok sayıda proje ile TÜBİTAK finallerine katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin çalışmalarını planlayan ve destek veren BARGEM (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) ekibimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye finallerinde yarışan ve Okyanus Kolejleri'ni temsil eden öğrencilerimize başarılar diliyoruz.


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
07 Haziran 2023, Çarşamba 10:51
Okunma
:
10.641 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları