Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Öğrencilerinin Sosyal Bilgiler Proje Sergisi
Ortaokul Öğrencilerinin Sosyal Bilgiler Proje Sergisi
  • Paylaş
Sancaktepe ve Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri, Sosyal Bilgiler Dersi için hazırladıkları üç boyutlu proje ödevlerini okulda sergilediler.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nın sonuna yaklaşılırken, Okyanus Koleji öğrencileri de proje ödevlerini tamamlamaya başladılar.

Sancaktepe Okyanus Koleji  Ortaokul öğrencileri, 3 Mayıs 2013 Cuma günü okulda, Sosyal Bilgiler Dersi için hazırladıkları proje ödevlerini sergilediler .

Mısır Piramitleri, Lidya Parası, Babil Asma Bahçeleri, Yeryüzü Şekilleri, Peribacaları gibi üç boyutlu görseller hazırlayan öğrencilerin çalışmaları büyük beğeni topladı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin yapmış oldukları projeler sergilenmeye başlandı.

Sosyal Bilgiler öğretmenleri rehberliğinde öğrenciler tarafından dönem boyunca özenle hazırlanan sergi, tapınaklardan savaş meydanlarını gösteren maketlere, doğal güzelliklerden, tarihi eserlere kadar birçok projenin yanı sıra, Orta Asya'daki bozkır yaşamını gösteren maketler ve Anıtkabir gibi eserlerden oluştu.

Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencileri bu sergi çerçevesinde üç boyutlu hazırladıkları projelerini sunmanın yanı sıra, birçok konuda bilgilerini tazeleme ve yeni bilgiler edinme fırsatı buldular.

Proje ödevlerine emek vererek, birbirinden güzel çalışmalar ortaya koyan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Mayıs 2013, Cuma 10:05
Okunma
:
13.126 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları