Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Öğrencilerine Test Çözme Teknikleri ve Yeni Sınav Sistemine Uygun İpuçları...
Ortaokul Öğrencilerine Test Çözme Teknikleri ve Yeni Sınav Sistemine Uygun İpuçları...
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji konferans salonunda Rehberlik birimi,Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, T.C İnkılap Tarihi ve İngilizce branş zümre başkanları tarafından 7. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencilerine “Test Çözme Teknikleri ve Derslerle İlgili Yeni Sınav Sistemine Uygun İpuçları” bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Seminerde Rehber öğretmen Büşra EKER tarafından test çözerken nelere dikkat edilmeli, sınavda süreyi kullanmanın püf noktaları üzerinde duruldu. Fen bilimleri zümre başkanı Timur DEMİR, İngilizce zümre başkanı Fatik KILIÇLI, Matematik zümre başkanı Pınar TEMİZ, Türkçe zümre başkanı Ayfer TUR, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Zümre Başkanı Sadık KAHRAMAN öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen seminerde, öğrencilerimizin derslerde dikkat etmeleri gerektiği noktalar ve yeni sınav sisteminde branşlarla ilgili ipuçları anlatılarak verimli bir seminer gerçekleştirildi.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
22 Mart 2018, Perşembe 11:12
Okunma
:
1.123 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları