Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Kademesinde İngilizce Tiyatro Etkinliği
Ortaokul Kademesinde İngilizce Tiyatro Etkinliği
  • Paylaş
26 Şubat Salı Günü yabancı oyuncuların oluşturduğu “MARVEL” adlı oyun, Okyanus Koleji Bayrampaşa Kampüsünde tüm Ortaokul kademesindeki öğrencilere sergilendi.

İngilizce olarak oynanan komedide Okyanus Koleji öğrencileri oyunu keyifle izlediler. Müzik ve kostümleriyle dikkat çeken oyuncular performanslarıyla göz doldurdu ve kendilerine hayran bıraktılar. Farklı karakterlerle karşımıza çıkan oyuncular oyunun bazı bölümlerini interaktif bir şekilde oynadılar. Oyun boyunca İngilizce sorulan sorulara net ve akıcı bir şekilde cevap veren öğrenciler alkış topladılar. Bu şekilde öğrenciler de İngilizce konuşma fırsatı buldular. Tiyatroyu yoğun bir ilgiyle izleyen Okyanus Koleji öğrencileri, İngilizce oyunu anlamaya çalışarak konuşma ve dinleme becerilerini geliştirme fırsatı yakaladılar. Okyanus Koleji öğrencileri ve öğretmenleri bu eğlenceli günün hatırası olarak oyun sonunda güzel bir kareyle tiyatro oyuncularına teşekkür ederek veda ettiler. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
27 Şubat 2019, Çarşamba 22:16
Okunma
:
651 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları