Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi tüm hızıyla devam ediyor.
Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi tüm hızıyla devam ediyor.
  • Paylaş
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesinin son aşaması olan meslek yeri ziyaretlerinin sıradaki durağı Etimesgutta bulunan Türk Hava Kurumu Üniversitesiydi.

Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Okyanus Koleji öğrencilerinin meslek hayatı ile ilgili net kararlar alabilmeleri, istedikleri meslekler hakkında okulunda verilecek olan uzman sempozyumları sayesinde daha fazla bilgi sahibi olabilmeleri ve hayalini kurdukları meslekte bir gün geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen bir projedir.

Bizler de Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi olarak 5.sınıf öğrencilerimizde mesleklerle ilgili farkındalık yaratmak ve hayalini kurdukları mesleklerde bir gün geçirmeleri sağlamak amacıyla 26.03.2018 Pazartesi  günü pilotluk mesleğinin hayalini kuran 5.sınıf öğrencilerimizle birlikte Türk Hava Kurumu Üniversitesini ziyaret ettik. Ziyaret esnasında  Üniversite İdari İşler Müdürü Ahmet Bey öğrencilerimizin pilotluk mesleği ile ilgili sorularını içtenlikle cevapladı.Öğrencilerimiz  sonrasında pilotaj bölümü,similasyon odası,yangın söndürme uçaklarının bulunduğu alanları yakından görme şansı yakaladılar.

Ziyaret sonrası  pilotluk mesleğiyle ilgili birçok bilgiye sahip olan öğrencilerimiz,yaparak yaşayarak öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldular. Ziyaretimiz süresince ilgi ve desteğini öğrencilerimizden eksik etmeyen ve bize kapılarını açan Türk Hava Kurumu Üniversitesi idarecilerine,tüm personeline  teşekkür ederiz.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Ahmet Kürşat SOY
Tarih
:
27 Mart 2018, Salı 09:33
Okunma
:
774 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları