Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi Devam Ediyor
Ortaokul Kademesinde 'Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün' Projesi Devam Ediyor
  • Paylaş
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesinin son aşaması olan meslek yeri ziyaretlerinden ilkini Sincan'da bulunan Özel Koru Hastanesini ziyaret ederek gerçekleştirdik.

Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Okyanus Koleji öğrencilerinin meslek hayatı ile ilgili net kararlar alabilmeleri,istedikleri meslekler hakkında okulunda verilecek olan uzman sempozyumları sayesinde daha fazla bilgi sahibi olabilmeleri ve hayalini kurdukları meslekte bir gün geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen bir projedir.

Bizler de Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesi olarak 5.sınıf öğrencilerimizde mesleklerle ilgili farkındalık yaratmak ve hayalini kurdukları mesleklerde bir gün geçirmeleri sağlamak amacıyla 3 Ocak Çarşamba günü Sincan'da bulunan Özel Koru hastanesini doktorluk mesleğinin hayalini kuran 5.sınıf öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Ziyaret esnasında Hastane başhekim yardımcısı Dr. Nazire Uçar(Göğüs hastalıkları uzmanı) öğrencilerimizi hastane toplantı salonunda misafir ederek öğrencilerimizin doktorluk mesleğiyle ilgili merak ettikleri tüm soruları içtenlikle cevapladı.Ardından dört gruba ayrılan öğrencilerimiz Dr. Aydın Çelik(çocuk hastalıkları uzmanı), Dr. Serhat Cömert(beyin cerrahı), Dr. Sibel Tamer(nöroloji uzmanı), Dr. Şule Şimşek'i(acil doktoru) dönüşümlü olarak odalarında ziyaret eden öğrencilerimiz meslekle ilgili akıllarındaki tüm soruları doktorlarımıza yönelttiler ve onlarda öğrencilerimizin tüm sorularını içtenlikle cevaplayıp,doktorluk mesleği ile ilgili bilgiler verdiler.Ziyaret sonrası öğrencilerimiz doktorluk mesleğiyle birçok bilgiye sahip olan öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldular.

Ziyaretimiz süresince ilgi ve desteğini öğrencilerimizden eksik etmeyen ve bize kapılarını açan Özel Sincan Koru Hastanesine teşekkür ederiz.

 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Ahmet Kürşat SOY
Tarih
:
04 Ocak 2018, Perşembe 17:36
Okunma
:
1.510 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Mehmet Uzunöz / 06 Ocak 2018, Cumartesi 21:00
Müdire hanıma ve değerli öğretmenlerimize gayretinden dolayı teşekkür ediyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları