Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Kademesi 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi
Ortaokul Kademesi 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi
  • Paylaş
Fatih Okyanus Kolejinde, Rehber Öğretmen Hülya Kalyoncu'nun düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, 5.sınıf öğrencilerimiz ‘Öğretmenlik’ mesleğini deneyimleme fırsatı buldular.

Fatih Okyanus Koleji rehberlik birimi tarafından organize edilen "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında öğretmen olmak isteyen öğrencilerimize öğretmenlik mesleği tanıtımı yapıldı.

İlkokul kademesi Sınıf Öğretmenleri İbrahim Halil İzol, Bilal Yılmaz, Asude Özçolak ve Anaokulu Öğretmeni Gizem Sertbaş tarafından öğrencilere öğretmenlik mesleği hakkında bilgi verildi. Öğrenciler merak ettikleri konular hakkında sorularını sorma fırsatı bulurken aynı zamanda mesleğe dair ilk tecrübelerini de gerçekleştirmiş oldular.

Öğretmenlerimiz İbrahim Halil İzol, Bilal Yılmaz, Asude Özçolak ve Gizem Sertbaş’a projemize olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Hülya KALYONCU
Tarih
:
19 Mart 2018, Pazartesi 07:31
Okunma
:
1.452 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları