Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul Kademesi 2. Dönem Veli Toplantısını 24 Mart Günü Gerçekleştirdi!
Ortaokul Kademesi 2. Dönem Veli Toplantısını 24 Mart Günü Gerçekleştirdi!
  • Paylaş
Toplantı öncesi velilerimiz ile yapılan Bilim Şenliği renkli anlara sahne oldu.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde 24 Mart 2018 Cumartesi günü veli toplantısı, ortaokul katında gerçekleştirildi. Saat 12.00’da başlayan veli toplantısı 16.30’a kadar devam etti.

Konferans salonunda Fen Bilimleri öğretmenlerimizin, öğrencileri ile hazırlamış olduğu Bilim Şenliği gösterisi toplantı öncesi renkli anlara sahne oldu. Öğrencilerimizden sonra velilerimiz için de sahnelenmiş olan Bilim Şenliğine katılan tüm velilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. 

Bilim Şenliğinin ardından ortaokul katında gerçekleşen veli toplantısı; danışman öğretmenlerin kendi sınıflarında değişen sınav yönetmeliği hakkında hazırladıkları sunumları ile başladı. Öğrencilerinin ara karnelerini dağıttılar. Velilerimizin öğrencilerine ve öğretmenlerimize destek amaçlı izlenilmesi gereken tutum ve davranışları, öğrencilerin genel olarak not durumları, NÖS(Ne Kadar Öğrendim?), LKS(Liselere Kayıt Sınavı) sınav sonuç değerlendirmeleri ve öğrencilerimizin başarılarını artırmak adına öğretmenlerimizle görüşmeleri gün boyu devam etti.

Sınıf ortamında gerçekleştirilen toplu danışman ve branş görüşmelerinin ardından toplantı sonrasında bire bir görüşmeler de devam etti. Çocuklarının “Eryaman Okyanus Koleji” çatısında bulunmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden velilerimiz; öğretmenlerimize ve idarecimize teşekkürlerini sunarak toplantıdan ayrıldılar. 


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Büşra ÖZTÜRK
Tarih
:
25 Mart 2018, Pazar 21:21
Okunma
:
909 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları