Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuspark'ta 23 Nisan Şöleni
Okyanuspark'ta 23 Nisan Şöleni
  • Paylaş
Avcılar Okyanuspark'taki 23 Nisan kutlamaları, büyük küçük herkesin katıldığı görkemli bir şölene dönüştü.

Okyanus Kolejleri'nde yapılan 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde, Avcılar Okyanus Koleji'nde yer alan Okyanuspark görkemli bir şölene ev sahipliği yaptı.

Okyanuspark'ta gerçekleştirilen kutlamalar, büyük küçük herkesin coşkuyla katıldığı bir bayram yeri oldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan 23 Nisan Programı, öğrencilerin etkinlikleriyle tam bir çocuk bayramı olarak yaşandı.

5-C Sınıfı'ndan İrem Özgen, Tuğrul Şahin; 6-A Sınıfı'ndan Beyza Günsür, Üzeyir Temer; 6-C Sınıfı'ndan Meryem Eda Kurtulmuş'un günün anlam ve önemini aktaran şiirleriyle katılımcılara coşku dolu anlar yaşatan kutlamalara, Okul Öncesi 5-6 Yaş Grubu ve Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı dans gösterileri renk kattı.

Jimnastik grubunun gösterisinin ardından, İlkokul Kademesi 2. Sınıf öğrencilerinden oluşan koro ile 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinin flüt korosu herkes tarafından beğeni ile dinlendi.

Beden Eğitimi Zümresi'nin hazırlamış olduğu 1. Sınıflar'ın Gangnam Style dans gösterisi büyük küçük herkesi coşturdu ve Okyanuspark, Okyanus Koleji uçan balonlarıyla renklendi.

3. 4. ve 5. Sınıflar'ın hazırladığı halk oyunları ve fon gösterisiyle coşku doruğa çıkarken, 5. Sınıf öğrencilerinin kule gösterisinde heyecanlı anlar yaşandı. Görkemli 23 Nisan töreni şanlı bayrağımızın ayakta alkışlanmasıyla son buldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, törenin ardından Okyanuspark'ta etkinliklerle devam etti. Palyaçoların yüz boyama ve balon yapımıyla daha da neşelenen çocuklar, maskotlar ve tahta bacağa yoğun ilgi gösterdiler.

Şişme oyun alanı ve rodeo ile süren eğlenceye katılan Okyanuspark'ın 23 Nisan misafirleri; karaoke ile şarkılar söyledi, çuval yarışı yaptı, penaltı atma, şut atma, halat çekme ile bedensel faaliyetlerde bulundular.

Hep beraber resmedilen büyük tuvale, katılımcılar 23 Nisan coşkusu ile imza attı. Elma şekeri, pamuk şeker ve patlamış mısır yiyerek gerçekleştirilen etkinliklerde gönüllerince eğlenen öğrenciler için 23 Nisan, tam anlamıyla bir bayram havasında yaşandı. Öğrencilerin eğlencesine ve bayramına ortak olan büyükler de coşku dolu bir 23 Nisan yaşadılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlar; 23 Nisan'ı büyük bir şölene dönüştüren tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Nisan 2013, Çarşamba 15:15
Okunma
:
4.353 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Duygu DİNİZ / 24 Nisan 2013, Çarşamba 23:57
TC kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan ; Okyanus Koleji / Avcılar da şölen olarak kutlandı, gösteri mükemmeldi....emeği geçen tüm yöneticilere ve özellikle sevgili öğretmenimiz Cüneyt Yağız a çok teşekkür ederim. Tabii ki en büyük teşekkürü gösteriye katılan çocuklarımız hak etti.
Saygılar
Duygu DİNİZ
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları