Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslular'dan Şehit Ailelerine Destek
Okyanuslular'dan Şehit Ailelerine Destek
  • Paylaş
Beylikdüzü ve Avcılar Okyanus Koleji İlkokul ve Ortaokul Kademesi öğrencileri, Bilişim Teknolojileri Dersi'nde yaptıkları kartpostalların satışından elde edilen geliri Şehit Aileleri Derneği'ne bağışladılar.

Okyanus Kolejleri öğrencileri, örnek bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attılar...

Bilişim Teknolojileri Zümresi'nin Sosyal Yardım etkinliği kapsamında; Beylikdüzü ve Avcılar Okyanus Koleji İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, şehit ailelerine destek olmak için Bilişim Teknolojileri Dersi'nde kartpostallar hazırlayarak, bu kartpostalların satışından elde edilen geliri, Şehit Aileleri Derneği'ne bağışladılar.

Beylikdüzü ve Avcılar Kampüsü Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Ömer Akyol, Özcan Ulusoy, Savaş Aras ve Serhat Vural'ın destekleriyle öğrenciler, bu vatan için canını veren şehitlerimizin ailelerine destek olmak amacıyla derslerde kartpostal tasarımı yaptılar. Çıktıları alınan kartpostalların okul idarecilerine, öğretmenlere, arkadaşlarına ve ailelerine satışını yapan öğrenciler, kendi harçlıklarından da ilave yaparak Şehit Aileleri Derneği'ne yardım topladılar.

Toplanan yardımları Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Savaş Aras ve Ömer Akyol, temsilci öğrenciler (Beylikdüzü Kampüsü'nden Paşa Abdullah Bayramoğlu, Sena Nur Kaya, Elif Tekneci; Avcılar Kampüsü'nden Canberk Şen, H. Beyzanur Yüncü, A. Eray Mollaoğlu ve Berat Küçük) ile birlikte Şehit Aileleri Derneği yetkililerine teslim etmek için 11 Nisan 2013 Perşembe günü İstanbul-Eyüp'teki dernek merkezini ziyaret ettiler.

Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Mehmet Güner ve bir grup şehit ailesi tarafından oldukça sıcak karşılanan öğrencilere; dernek faaliyetleri, derneğin şehit aileleri için verdiği mücadeleler ve yaşadığı sıkıntılar hakkında bilgi verildi.

Dernek Başkanı Güner, öğrencilerin bu konulardaki hassasiyetinden son derece memnun kaldığını belirterek, Okyanus Kolejleri'ne böyle gençler yetiştirdiği için teşekkür etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda yaklaşık bir saat süren ziyarette öğrenciler, şehit aileleri ile duygusal anlar yaşadılar. Ziyaretin sonunda toplanan yardım Dernek Başkanı Mehmet Güner'e teslim edilirken, Güner de Okyanus Kolejleri Ailesi'ne maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Böyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde bulunan tüm öğrencilerimize, desteklerini esirgemeyen okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Nisan 2013, Cumartesi 11:41
Okunma
:
5.014 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
EMRAH KARATEPE / 12 Nisan 2013, Cuma 11:36
BU DUYARLI ETKİNLİKLERİNDEN DOLAYI EMEĞİ GEÇEN İDARECİ,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİM.
BERNA TURAN / 12 Nisan 2013, Cuma 12:03
TEŞEKKÜRLER OKYANUS KOLEJİ..TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR..
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları