Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslular'dan Anneler İçin Özel Gösteri
Okyanuslular'dan Anneler İçin Özel Gösteri
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri ile Güneşli, Avcılar, Beylikdüzü ve Sancaktepe Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri, Anneler Günü için hazırladıkları programda; şarkı, şiir, dans ve şovlarla hünerlerini sergileyerek, annelerine sevgilerini sundular.

Okyanus Koleji öğrencileri, Anneler Günü için özel gösteriler hazırladılar...

Ataşehir Okyanus Koleji'nde Anneler Günü kutlaması, 9 Mayıs 2013 Perşembe akşamı ilkokul öğrencilerinin hazırladığı programla yapıldı.

Okul Müdürü Egemen Alaşehirli'nin açılış konuşmasıyla başlayan program; şarkılarla, şiirlerle ve danslarla devam etti.

1-A Sınıfı öğrencileri Waka Waka isimli şarkıda dans ederken, 1-B Sınıfı öğrencileri de kovboy kıyafetleri ile Vahşi Batı dansı yaptılar.

1-C Sınıfı öğrencileri annelerle ilgili özlü sözleri, hazırladıkları pankartlarla ve t-shirtlerle sunarken, 2-A ve 2-B Sınıfı öğrencileri de skeç ve dans gösterisi ile sahnedeydiler.

Ellerinde güllerle annelerini salonda ayağa kaldırarak, okudukları şiirlerle bugüne kadar kendilerine verdikleri emekler için teşekkür eden 3-A Sınıfı öğrencileri ise, herkesi duygulandırdı.

4-A Sınıfı öğrencilerinin modern dans gösterisi de büyük beğeni topladı.

Tüm öğrenciler, Anneler Günü kurabiyelerini ve hazırladıkları kartları annelerine hediye ederken, 1. Sınıf öğrencileri de okuma yazma sürecinde kullanmış oldukları güzel yazı defterlerini annelerine armağan ettiler.

Çocuklarının gösterilerini heyecanla ve mutlulukla izleyen anneler, gecenin sonunda sahneye çıkarak, öğrencilerden TEMA Vakfı aracılığıyla dikilen fidan sertifikalarını aldılar.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde ayrıca İngilizce Öğretmeni Özlem Erdir tarafindan hazırlanan İngilizce etkinliginde de,  1-A ve 1-B Sınıfı öğrencileri önce annelerine duyduklari sevgiyii İngilizce dile getirdiler, ardından da hep birlikte "I Love You Mum" isimli şarkıyı söylediler.

Güneşli Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri de 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Anneler Günü için annelerine sürpriz bir program hazırladılar.

Dans ve çeşitli gösterilerle annelerine sevgilerini sunan minikler, annelerini oldukça duygulandırdılar.

Avcılar Okyanus Koleji 1. Sınıf minikleri de 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü düzenlenen programda;

"Kimseyi görmedim ben

Senden daha güzel

Kimseyi tanımadım ben

Senden daha özel"

şarkısını seslendirerek, okudukları şiirlerle, yaptıkları gösterilerle annelerine duygusal anlar yaşattılar.

Konferans Salonu'nda saat 11:00'da başlayan gösteride minikler, annelere özel şarkılar söylediler.

Gösterilerde hünerlerini sergileyen minikler, gösteriden sonra Müzik Öğretmeni Sena Özmen'in söylediği ve Yetenek Öğretmenlerinin eşlik ettiği şarkılarla eğlenerek, içinde ilk cümleleri, anneleri için yazdıkları şiirler ve yaptıkları resimler olan "İlk Defter"lerini annelerine hediye ettiler.

Programda daha sonra 1-A Sınıf Öğretmeni Büşra Kararoğlu'nun söylediği ve İlkokul Müdür Yardımcısı Gökhan Turan'ın piyano ile eşlik ettiği Candan Erçetin'in "Annem" adlı şarkısı sırasında, anneler gözyaşlarına hakim olamadılar.

"Mükemmel Anne" gösterisi ise hem çocukları, hem de anneleri gülmekten kırıp geçirdi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji 1. Sınıf öğrencileri de 7 Mayıs ve 9 Mayıs 2013 tarihlerinde anneleri için özel gösteriler düzenlediler.

Öğrencilerin yapmış oldukları pano çalışmaları velilere sergilenirken, Okul Müdürü Mesut Mugan'ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, öğrencilerin şarkı, şiir ve dans gösterileri göz doldurdu.

1-B ve 1-D Sınıfları'nın "Vals" dansı, 1-C Sınıfı'nın "Balada" dansı, 1-A ve 1-E Sınıfları'nın "One Direction" dansı büyük alkış aldı. İngilizce öğretmenlerinin şarkı ve şiirleriyle renk kattığı gece, müzik öğretmeninin korosuyla taçlandı.

Gecenin sonunda çocuklarından şarkılar eşliğinde çiçeklerini alan anneler, tarifsiz duygular yaşadılar.

Sancaktepe Okyanus Koleji'nde 10 Mayıs 2013 Cuma akşamı 1-A ve 1-B Sınıfları'nın hazırlamış olduğu "Anneler Günü" etkinliği de renkli görüntülere sahne oldu.

Anneleri için yazdıkları mektuplarla herkesi duygulandıran minikler, yaptıkları çeşitli Türkçe, İngilizce skeçler ve monologlarla da davetlileri kendilerine hayran bıraktılar.

Finalde ise minikler annelerine ilk defterlerini hediye ederken, sahneye çıkan anneler miniklerle birlikte konfeti yağmuruna tutuldular.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 1-E, 1-F ve 1-G Sınıfı miniklerinin sunduğu gösteriler büyük beğeni topladı.

Anneler Günü programı için emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarız...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
14 Mayıs 2013, Salı 13:13
Okunma
:
9.081 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları