Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'un Minik İncileri Bilimi Keşfediyor
Okyanus'un Minik İncileri Bilimi Keşfediyor
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde 1. Sınıflar için düzenlenen bilim etkinliğinde, minikler maddenin katı-sıvı-gaz hallerine ilişkin bilgi sahibi olurken, hem keyifli dakikalar geçirdiler, hem de eğlenerek öğrendiler.

"Deneyler çocuklara  dünyayı öğretir... Düşünme becerilerini geliştirir ve çevresindeki olayların nasıl oluştuğunu anlamasına yardımcı olur. Çocuklara erken yaşta bilimin temellerini, gözlem ve deney yapmayı ve bunların nasıl yapılacağını kavramalarına yardımcı olmak ilerideki gözlem ve düşünme becerilerine katkıda bulunacaktır.”

Bu düşünceden hareketle yola çıkan Avcılar  Okyanus Koleji 1. Sınıf öğretmenleri ve Kimya Öğretmeni Tülin Özbilgiç, 29 Nisan 2013 Pazartesi günü çocuklarla bilim etkinliği düzenlediler.

Minikler, maddenin katı-sıvı-gaz hallerine ilişkin bilgi sahibi olurken, aynı zamanda hem keyifli dakikalar geçirdiler, hem de eğlenerek öğrendiler. Etkinliğin sonunda yapılan yanardağ deneyi karşısında ise şaşkınlıklarını gizleyemediler. Böylece yaratılan aktif öğrenme ortamı içinde minikler deney yapmanın zevkine vardılar.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Mayıs 2013, Cuma 16:05
Okunma
:
1.594 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları